ΛΑΜΠΡΟΥ: Θα τιμήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου όπως την εκφράζουν στην ψηφοφορία του http://psifisto.gr/

91

Η συμμετοχή των δημοτών, των κατοίκων και των φίλων και των υποψηφίων του δήμου Ερμιονίδας στην ψηφοφορία της εξειδικευμένης πλατφόρμας http://psifisto.gr/ με θέμα «ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Ποιος έκανε πιο δυναμική αντιπολίτευση», ξεπέρασε κάθε προσδοκία και προκάλεσε πλήθος σχολίων και δηλώσεων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας και μεγάλος κερδισμένος της διαδικασίας αυτής, Τάσος Λάμπρου (ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.), σχολίασε με δηλώσεις του, στο Maxtv.gr, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ως εξής:

«Είναι τιμή μου που οι συμπατριώτες μου ανέδειξαν με την ψήφο τους το γεγονός ότι άσκησα υπεύθυνη, δυναμική, σκληρή και αντικειμενική αντιπολίτευση κατά την διάρκεια της προηγούμενης τετραετίας.  

Προσπάθησα και ανταποκρίθηκα στην εμπιστοσύνη και την εντολή που μου είχαν δώσει. Η συμμετοχή και η επιλογή των συμπολιτών μου και των φίλων της Ερμιονίδας όπως αποτυπώνεται  στην εξειδικευμένη πλατφόρμα http://psifisto.gr/   θεωρώ ότι είναι μια δικαίωση της στάσης μου τα τελευταία 5 χρόνια τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στην τοπική μας κοινωνία. Να είναι βέβαιοι ότι αυτή η επιλογή τους θα δικαιωθεί στις εκλογές του Μαΐου 2019.

Δίνω μια υπόσχεση ότι αυτά που έλεγα ως αντιπολίτευση θα τα κάνω πράξη σαν νέα δημοτική αρχή από τον Σεπτέμβρη του 2019».

Παραθέτουμε ένα σύνδεσμο ΕΔΩ , μέσω του οποίου μπορείτε να ψηφίσετε ή να δείτε την εξέλιξη της ψηφοφορίας.