Σταθερά πρώτος ο Κωστούρος. Παραμένει δεύτερος ο Αναγνωσταράς αλλά με βελτίωση των ποσοστών του

253

Στο ερώτημα που έθεσε η εξειδικευμένη πλατφόρμα ψηφοφοριών http://psifisto.gr/  με θέμα “Με ποιον Δήμαρχο έγιναν οι μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις στο Ναύπλιον”, οι κάτοικοι, οι Δημότες και οι φίλοι του Ναυπλίου εξακολουθούν να ψηφίζουν, φτάνοντας στον εντυπωσιακό αριθμό των 6.508 ψήφων σήμερα το πρωί (Τρίτη 26-2-2019).

Οι ψήφοι όπως καταγράφονται δείχνουν τον κόσμο να αναγνωρίζει την στρατηγική επιλογή του Δημήτρη Κωστούρου για καθιέρωση του Ναυπλίου ως προορισμού Αθλητικού Τουρισμού.

Στις ημέρες που πέρασαν, ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς βρέθηκε στην πρώτη θέση (τις πρώτες ώρες), με τον Δημήτρη Κωστούρο, στη συνέχεια,  να του δείχνει την πλάτη του με εντυπωσιακά ποσοστά άνω του 50%, τις αμέσως επόμενες τέσσερις ημέρες.

Σήμερα το πρωί, μετά από μια μαζική χθεσινοβραδυνή «εισβολή ψήφων», η πλατφόρμα psifisto.gr  συνεχίζει να καταγράφει σταθερά, τον Δημήτρη Κωστούρο ως πρώτο με 3.002 ψήφους και ποσοστό 46%, έναντι 2.701 ψήφων και ποσοστό 42% του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Ένα αριθμός 759 ψήφων (ποσοστό 11%) ψηφίζει υπέρ προηγουμένων δημάρχων.

Η Ψηφοφορία συνεχίζεται μέχρι και την 3η Μαρτίου 2019, ημέρα διεξαγωγής του μεγάλου Μαραθώνιου Ναυπλίου.

Για να δείτε τα συνεχώς μεταβαλλόμενα ποσοστά και να ψηφίσετε πατήστε ΕΔΩ