Η Δημοτική παράταξη “ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ στον Δήμο Πύργου” με δική της σελίδα στο Facebook

194

Με την διοργάνωση δύο συλλαλητηρίων και ομιλιών για το θέμα της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας, και με πολλές άλλες δράσεις τοπικού και εθνικού περιεχομένου η Δημοτική παράταξη “ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ στον Δήμο Πύργου” έγινε γνωστή στο πανελλήνιο.

Ο επικεφαλής της, Χάρης Μιχαλακόπουλος, εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου (Ηλείας), από κοινού με τα στελέχη που την συγκροτούν, έχουν διακριθεί για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συμπατριωτών τους έναντι μιας δημοτικής αρχής που λειτουργούσε παραγνωρίζοντας τις νέες συνθήκες που επέφεραν τα μνημόνια.

Η Δημοτική παράταξη “ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ στον Δήμο Πύργου”, διεκδικεί μέσα από τις εκλογές της 19ης Μαΐου να αποκτήσει ρόλο ρυθμιστή των εξελίξεων με στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των Δημοτών, τη νομιμότητα των αποφάσεων της Δημοτικής αρχής και την συμμετοχή της κοινωνίας στις εθνικές προσπάθειες.

Για καλύτερη και διαδραστική επικοινωνία με τους Δημότες και τους φίλους, δημιούργησε την σελίδα  Α Ν Α Γ Ε Ν Ε Σ Ι Σ στον Δήμο Πύργου

Όπως αναφέρει στην σελίδα της:

 «Η σελίδα ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ στον Δήμο Πύργου, δημιουργήθηκε για να προβάλει τον δημοτικό μας συνδιασμό, τα προβλήματα του τόπου μας, να ενημερώνει για την καθημερινή δράση της παράταξής μας, και φυσικά να μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας.
Κατά την διάρκεια της προηγούμενης πενταετίας, αποδείξαμε ότι ΔΕΝ έχουμε καμμία σχέση με τους υπόλοιπους συνδιασμούς.
Απευθυνόμαστε σε όσους θέλουν να σταματήσει πλέον η παρακμή στο Δήμο μας.
Απευθυνόμαστε σε όσους τους ενδιαφέρει το μέλλον των παιδιών μας.
Απευθυνόμαστε σε όσους προτιμούν την αξιοκρατία από το αιώνιο ρουσφέτι.
Απευθυνόμαστε σε όσους πιστεύουν ότι δεν νοείται να υπάρχει πρωτεύουσα Νομού, που οι επισκέπτες αλλά κυρίως οι μόνιμοι κάτοικοί της, κινδυνεύουν να πέσουν θύματα ληστείας κατά την είσοδο της σε αυτή, στη διαμονή και την καθημερινότητά τους.
Δεν απευθυνόμαστε σε όσους εδώ και 5 χρόνια κατακρίνουν τα πάντα και όταν έρχονται οι εκλογές ξαφνικά θυμούνται μια «υποχρεωσούλα» ή ψάχνουν για ρουσφέτι.
Δεν απευθυνόμαστε σε όσους περιμένουν να τους πει το «κόμμα» τι θα κάνουν και δεν μπορούν να κρίνουν μόνοι τους.
Δεν απευθυνόμαστε (προφανώς) σε όσους πιστεύουν, ότι αυτοί που μας βούλιαξαν εδώ και δεκαετίες, μπορούν ΞΑΦΝΙΚΑ να γίνουν οι σωτήρες μας!!
Δεν απευθυνόμαστε σε αυτούς που τελικά ΔΕΝ τους νοιάζει ο τόπος που ζούμε, ούτε το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας, αλλά βολεύονται με διμηνάκια κλπ εφήμερης «εξυπηρετήσης». Και φυσικά μετά αρχίζουν πάλι να βρίζουν για 4 χρόνια, μέχρι να ξαναέρθουν εκλογές και να «ξαναξεχάσουν» τα ΧΑΛΙΑ του τόπου μας και να ικετεύουν πάλι για ρουσφέτι.
Οι διαχειριστές της σελίδας θα σας ενημερώνουν και θα επικοινωνούν μαζί σας σε εύλογο χρόνο».