Η Ελλάδα κάτω από την κυριαρχία του Κρόνου

451
Θέκλα Μεταξά-Ερευνήτρια αστρολογίας

γράφει η Θέκλα Μεταξά –ερευνήτρια αστρολογίας

25 Ιανουαρίου 1991 σχηματίστηκε το “κράτος” των Σκοπίων.
25 Ιανουαρίου 2015 κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές.
25 Ιανουαρίου 2019 επικυρώθηκε η Συμφωνία των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Τυχαίο;

Καθόλου τυχαίο. Οι κρατούντες γνωρίζουν τα «σημάδια».

 

Το “κράτος” αυτό όταν σχηματίστηκε μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, είχε τη Σελήνη στην αναιρετική 29η μοίρα του Ταύρου, στο 12ο οίκο, και μόλις είχε περάσει από μια αντίθεση με τον Πλούτωνα. Σ’αυτή τη μοίρα “κατοικούν” οι Πλειάδες, καθόλου ευνοϊκές, και εκτός αυτού έχει “μαζέψει” και όλη την αρνητική ενέργεια του ΑΛΓΚΟΛ ( ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ), που της το έκοψε ο Περσέας. Αυτό το μόρφωμα-κράτος, δείχνει ότι θα διαλυθεί, αφού πρώτα χρησιμοποιηθεί για να εξυπηρετήσει κάποιους σκοπούς.

Από τη στιγμή που η Ελλάδα μπήκε κάτω από την «αιγοκερίστικη-κρόνια» κυριαρχία, είναι προγραμματισμένο να βιώσει τις σκληρότερες καταστάσεις των τελευταίων χρόνων. Η διετία 2019 και 2020 θα είναι η δραματικότερη που θα έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια. Η προδοτική συνθήκη που επικυρώθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, δεν θα είναι το μόνο γεγονός που μας συγκλονίζει. Θα ακολουθήσει μια σειρά από δραματικά γεγονότα. Στην αρχή του Ιανουαρίου, ο Κρόνος και ο Πλούτων έκαναν συζυγία με το γενέθλιο Ήλιο της Ελλάδας. Τι θα γίνει μετά από ένα χρόνο, τον Ιανουάριο του 2020 που σ’ αυτή τη συζυγία θα προστεθούν ο Ήλιος, ο Ερμής, ο Δίας και ο Νότιος Δεσμός;

Όσον αφορά δε τις εκλείψεις του 2019, οι τρεις από αυτές συμβαίνουν στον Αιγόκερο. Παντοδυναμία του Κρόνου λοιπόν για τη διετία 2019-2020.

Ο Αιγόκερος συνδέεται με το έδαφος (εδαφική κυριαρχία), είναι γήινο ζώδιο, άρα συνδέεται με ότι έχει σχέση με την καθημερινή ζωή, χρήματα, διατροφή, διασκέδαση. Η αρπαγή περιουσίας είναι κάτι που θα συνεχιστεί, και μικρά ή μεγάλα «οικόπεδα» θα περάσουν σε ξένα χέρια.

Στο γενέθλιο ωροσκόπιο του πρωθυπουργού (28 Ιουλίου 1974) βλέπουμε πως υπάρχει μια τριγωνική όψη Κρόνου – Δία. Κάθε φορά που ο Δίας κάνει καλή όψη με τον Κρόνο, έχουμε μια επιτυχία στην εξέλιξη της Τουρκίας. Τη χρονιά της γέννησης του πρωθυπουργού, έγινε η κατάληψη της μισής Κύπρου από τους Τούρκους.

Στις εκλογές του 2015, ο Δίας προχωρούσε για να κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο. Έχω παρατηρήσει ότι το έτος 1520 που άρχιζε μια ένδοξη περίοδος για την Οθωμανική Αυτοκρατορία, υπήρχε πάλι μια έντονη παρουσία του Κρόνου, με πολλούς πλανήτες στον Αιγόκερο.

Η Ελλάδα θα αρχίσει να ανασαίνει, το Μάρτιο του 2020, όταν ο Δίας θα πλησιάζει να κάνει σύνοδο με τον Κρόνο. Σ’ αυτό θα συμβάλλουν και κάποιες καλές όψεις που θα κάνει ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας.

Και μέχρι τότε, θα ζούμε μέσα στην ένταση, τις προδοσίες, τα συλλαλητήρια, τα χημικά, τις απαγορεύσεις, τις απώλειες, τις στερήσεις, την κατάθλιψη. Οι Θεοί της Ελλάδας θα βοηθήσουν, όταν καταλάβουν ότι το αξίζουμε. Μέχρι τότε, υπομονή, κουράγιο, και κυρίως αυτοβελτίωση. Και δεν θ’ αργήσει η ώρα, που την κακοτυχία του Κρόνου, θα διαδεχτεί η εύνοια του Δία.

Εξ άλλου, το έχω ξαναγράψει, επίκειται η «γέννηση» ενός ΠΕΡΣΕΑ, που θα κόψει και πάλι το κεφάλι της Μέδουσας. Θα γίνει αποδεκτός από την πλειοψηφία, όταν η κατάσταση θα έχει γίνει απελπιστικά δραματική.