Γιατί έφεραν τον Ερντογάν στην Ελλάδα;

Είπε πως «δεν εποφθαλμιά εδάφη» (μας). Δεν μας είπε όμως (και δεν τον ρώτησε κανείς) γιατί ναυπήγησε στόλο αποβατικών σκαφών. Ούτε γιατί ενδυνάμωσε το στρατό του στον Έβρο με αυτομεταφερόμενες γεφυρώσεις για ζεύξη ποταμών.

Είπε πως «δεν εποφθαλμιά εδάφη». Δεν μας είπε όμως (και δεν τον ρώτησε κανείς) αν εποφθαλμιά τον εναέριο και τον θαλάσσιο χώρο μας.

Καμαρώνουν και μας πουλάνε μούρη ότι του απάντησαν επικαλούμενοι τις συνθήκες και το διεθνές δίκαιο. Δεν μας λένε όμως γιατί τον έφεραν στην Ελλάδα και του έδωσαν την ευκαιρία να θέσει δημόσια, όλες τις διεκδικήσεις του μέσα από το Προεδρικό και το Πρωθυπουργικό Μέγαρο.

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Υ.Γ. Πώς να εμπιστεύεσαι μια κυβέρνηση που συλλαμβάνει Έλληνες φοιτητές από την Κύπρο γιατί διαμαρτύρονται διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους στην επίσκεψη του ηγέτη της δύναμης κατοχής της ιδιαίτερης πατρίδας τους; Όπως ακριβώς έκανε μια άλλη κυβέρνηση που συνέλαβε τους εθνικιστές του ΕΝΕΚ γιατί εξέφραζαν την αντίθεσή τους στην επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Οζάλ;

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Παρέμβαση Εισαγγελέα, στη ΔΕΥΑ Ερμιονίδας, ζητά ο Παύλος Δαγρές, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων

Παράνομες αναθέσεις έργων από την ΔΕΥΑΕΡΜ, συνολικού ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ, καταγγέλλει ο εκπρόσωπος  του ...