Δηήτρης Κωστούρος με Γιώργο Πατούλη

Χρηματοδοτικά εργαλεία, αναζητά, μέσω του Δικτύου πόλεων ”Βιώσιμη Πόλη” ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος

Επιδιώκοντας την ανάπτυξη μέσω της εφαρμογής καινοτόμων προγραμμάτων όπως, επιχειρησιακός και στρατηγικός σχεδιασμός, διαχείριση απορριμμάτων, εξοικονόμηση  ενέργειας κ.α., ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει στο Δίκτυο πόλεων ”Βιώσιμη Πόλη”, η 1η Γενική Συνέλευση του οποίου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017 στο Δημαρχείο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Πρόεδρος του δικτύου «Βιώσιμη Πόλη» είναι ο Δήμαρχος Πύλου Νέστωρος Δημήτρης Καφαντάρης.

Δείχνοντας τη σημασία που αποδίδει στην προσπάθεια εντοπισμού σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος παρακολούθησε προσωπικά τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και αξιοποίησε την ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών με άλλους Δημάρχους καθώς και με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης δήλωσε: Το δίκτυο πόλεων ”Βιώσιμη Πόλη” αποτελεί μία πρωτοβουλία Δημάρχων της Ελλάδας και της Κύπρου, με στόχο την κάλυψη και τον εντοπισμό όλων εκείνων των χρηματοδοτικών εργαλείων που μπορούν να ικανοποιήσουν τις επιδιώξεις των Δήμων που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν από μεμονωμένους φορείς αλλά από ομάδες φορέων.

Το δίκτυο πόλεων ”Βιώσιμη Πόλη” αποτελεί για εμάς στον Δήμο Ναυπλιέων ένα ακόμη ”εργαλείο” που μέσω αυτού θα επιδιώξουμε την πραγματοποίηση στόχων για την ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων προγραμμάτων όπως, επιχειρησιακός και στρατηγικός σχεδιασμός, διαχείριση απορριμμάτων, προστασία περιβάλλοντος, ανάδειξη πολιτισμού, πολιτιστική, τουριστική και αγροτική ανάπτυξη, εξοικονόμηση ενέργειας κ.α.»

 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς κατεβαίνει και πάλι για υποψήφιος Δήμαρχος στο δήμο Ναυπλιέων με το συνδυασμό «ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ»

Δράσεις στήριξης εξαρτημένων από αλκοόλ και ουσίες, υπόσχεται ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς στην ανακοίνωση καθόδου του ...