Λαμόγια… έ, λαμόγια!

Είπε ο Τσίπρας πως θα δώσει ως Κοινωνικό Μέρισμα, στις ευπαθείς ομάδες, το πλεόνασμα του προϋπολογισμού. Και βγήκαν τα Συριζάκια να μας πουν «κοίτα που εμείς έχουμε κοινωνική ευαισθησία».

Να σας ρίξω μια χλαπάτσα στα μούτρα να σας πω τι κοινωνική ευαισθησία έχετε. Μουρλάνατε τους μικροεπαγγελματίες στους φόρους και οδηγήσατε δεκάδες χιλιάδες από αυτούς να κλείσουν τα μαγαζιά τους. Τους κάνατε περιθωριακούς, χωρίς εισόδημα, και τώρα τους δίνετε ένα συσσίτιο παριστάνοντας τους ευεργέτες. Λαμόγια είσαστε. Νομιμοφανείς κλέφτες της περιουσίας των μικρών, για να μένουν οι πολυεθνικές στο φορολογικό απυρόβλητο.

Ρουφήξατε την οικονομική ικμάδα των μικρών, σπαταλήσατε τα μισά και πάρα πάνω για να ταΐζετε Καρανίκες και τα ματωμένα υπόλοιπα, θα τα δώσετε λέτε στους ευπαθείς. Δηλαδή στους Ρομά με τα ψεύτικα παιδιά και στους μισοελληνοποιημένους λαθρομετανάστες.

Μας φτωχαίνετε και μετά μας δίνετε μια ανάσα κοροϊδίας εξαγοράζοντας έτσι την ψήφο των ανοήτων και αποκοιμίζοντας τη συνείδηση των λίγων έντιμων (ιδεολογικά) που σας πιστεύουν ακόμη.

Λαμόγια… έ, λαμόγια!

Α. ΛΗΘΙΝΟΣ

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Τα κόμματα του «Δημοκρατικού Τόξου» λειτουργούν ως εξαπτέρυγα του Τσίπρα στον σχεδιασμό παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας

του Νικηφόρου Λυκίδη Ας πάρουμε τα γεγονότα με τη σειρά. Άνοιξη 2017. Η Σερβία αρνείται ...