Εκλογές Επιμελητηρίου Αργολίδας: Μειώθηκαν οι υποψήφιοι Πρόεδροι. Δυνάμωσε ο Δαμούλος από τη σύμπραξη του Μακρή

47
Τάκης Μακρής (αριστερά) και Φώτης Δαμούλος (δεξιά)

Πριν καλά καλά πληροφορηθεί ο κόσμος την δημιουργία της παράταξής του Τάκη Μακρή, για την διεκδίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας, ο Φώτης Δαμούλος με επιτυχή πρωτοβουλία, πέτυχε την συνταύτισή της με την Διοικούσα παράταξη του ΕΒΕΑ και έτσι εμφανίζεται ως φαβορί των εκλογών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση που συνυπογράφουν οι Δαμούλος και Μακρής, αποφασίσθηκε η συνεργασία των παρατάξεων με φιλοξενία των υποψηφίων του Τάκη Μακρή στο ψηφοδέλτιο του Φώτη Δαμούλου.

Η εξέλιξη αυτή, φέρνει σε δυσχερή θέση την παράταξη Βασιλόπουλου που τον τελευταίο καιρό δεν φαίναται να ενεργοποιείται επαρκώς.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τάκης Μακρής (αριστερά) και Φώτης Δαμούλος (δεξιά)

«Μετά  από  συνάντηση  που  είχε  ο κ. Δαμούλος  Φώτης, Πρόεδρος  του Επιμελητηρίου Αργολίδας και επικεφαλής  της  Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Παράταξης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ, με τον  επικεφαλή της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ κ. Παναγιώτη  Μακρή, Πρόεδρο ΟΕΒΕ  Αργολίδας και την ταύτιση  απόψεων στα πολύ σοβαρά  θέματα  των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ανακοινώνεται η συνεργασία της  Ανεξάρτητης Κίνησης Μικρών Μεσαίων Επιχειρήσεων  με τον συνδυασμό  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ στις επιμελητηριακές εκλογές,  που  θα  διεξαχθούν στις 9 & 10 Δεκεμβρίου  2017».

Ο κ. Δαμούλος  σε δηλώσεις τόνισε  την αναγκαιότητα συστράτευσης όλων των δυνάμεων  για  την επίλυση των  προβλημάτων  των  ΜμΕ. «Στην  παρούσα  φάση  δεν  περισσεύει  κανείς. Καλωσορίζουμε  λοιπόν  τον κ. Μακρή στον  κοινό αγώνα  για το συμφέρον  των   επιχειρήσεων του τόπου μας, αλλά και του επιμελητηριακού  θεσμού».

Ο κ. Μακρής, από την πλευρά του, τόνισε ότι τα προβλήματα των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι τεράστια. «Μόνο ενωμένοι, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και μικροπολιτικά παιχνίδια, μπορούμε ενωτικά να διεκδικήσουμε την λύση τους. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δαμούλος Φώτης έχει προσπαθήσει σε αυτή την κατεύθυνση τα τελευταία 6 χρόνια. Με την βοήθεια  την δική μας πιστεύουμε ότι θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».