Μεταξύ Τατούλη και Χειβιδόπουλου… ψηφίζω Δαγρέ!

Φούσκωσαν και καμάρωσαν, με κοινές δηλώσεις, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, και ο αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τάσος Χειβιδόπουλος, με αφορμή την διακίνηση των μαθητών με λεωφορεία και ταξί.

Μας είπαν πως, τώρα πληρώνουν λιγότερα για τις μετακινήσεις, από ότι πριν από 6 χρόνια. Δεν τους περίσσεψε όμως ούτε μια αναφορά στις προηγούμενες κυβερνήσεις που είχαν μειώσει δια νόμου το κόστος των μετακινήσεων επιβάλλοντας υποχρεωτικές περικοπές, ακόμη και σε υπογεγραμμένες συμβάσεις.

Ούτε που σκέφτηκαν να αποδώσουν «φόρο τιμής» στον «ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ» γιατρό Παύλο Δαγρέ, εκπρόσωπο του Σωματείου Πολιτών κατά της Διαφθοράς, ο οποίος θεμελίωσε τις προϋποθέσεις μείωσης του κόστους των συμβάσεων, αποδεικνύοντας ότι γίνεται πάρτυ με τα λεφτά του δημοσίου, και μάλιστα χωρίς να υπηρετούνται σωστά οι μαθητές.  Του ανθρώπου που σύρθηκε στα δικαστήρια, καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε εξοντωτικές ποινές -χωρίς να λυγίσει- για να δικαιωθεί στον Δεύτερο και πιο αδέκαστο βαθμό απόδοσης δικαιοσύνης. Δικαστικοί αγώνες και έξοδα τεράστια, όπου όσο διαρκούσαν αυτοί σφύριζαν αδιάφορα.

Κάποια πράγματα στην Πελοπόννησο και ειδικότερα στην Αργολίδα, δεν οφείλονται σε σας κ.κ. αιρετοί.

Για να μην πω ότι, για κάποια πράγματα που οφείλονται σε σας, αγωνίζονται οι ανιδιοτελείς Πολίτες τα ανατρέπουν και -τελικώς- επικρατεί το δίκαιο.

Π.Ι.Δ.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Λειτουργικό Συμπόσιο Στελεχών Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Κόρινθο

Άρχισαν χθες, 17 Σεπτεμβρίου 2018, οι εργασίες του ΙΖ’ Πανελληνίου Λειτουργικού Συμποσίου Στελεχών Ιερών Μητροπόλεων, ...