Φώφη και συντήρηση παραμένουν κυρίαρχοι στο ΠΑΣΟΚ. Προηγείται με 60% έναντι 40% του Νίκου Ανδρουλάκη

Η κινητοποίηση των παλαιών ΠαΣόΚων και η σύγκλιση των βαρόνων του κόμματος στο πρόσωπο της «ακίνδυνης» Φώφης Γεννηματά, δημιούργησε ένα αδιαπέραστο ανάχωμα προς όλους εκείνους, κυρίως νεώτερης ηλικίας, που επιθυμούσαν την επανάκτηση της μαχητικής φυσιογνωμίας του αυτοαποκαλούμενου προοδευτικού.

Η Φώφη Γεννηματά (με 60% των ψήφων αυτή την ώρα) θα παραμείνει οικοδέσποινα στην Χαριλάου Τρικούπη και ο Νίκος Ανδρουλάκης θα επιστρέψει στο Στρασβούργο και στα φιλόξενα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Όπως λένε οι γνωρίζοντες τα του ΠαΣοΚικού χώρου, το μέλλον του κόμματος, που φιλοδοξεί να επιβιώσει μεταλλασσόμενο σε παράταξη, θα κριθεί στις μεθεπόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν, όπως είναι προκαθορισμένο, με απλή αναλογική.

Ωστόσο οι δοκιμασίες του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ δεν τελειώνουν με την εκλογή του επικεφαλής. Έχει να αντιμετωπίσει την δοκιμασία του συνεδρίου και βέβαια το εκλογικό αποτέλεσμα των προσεχών εκλογών.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Θάνος Τζήμερος: Υπάρχει λύση για τους παράνομους μετανάστες. Αυτό είναι το ιδεολογικοπολιτικό στίγμα του κόμματος “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ”

Οι φόροι, οι παράνομοι μετανάστες, οι πρόωρες συντάξεις, η τουριστική πολιτική, η αντιμετώπιση των Τουρκικών ...