Ο Μέγας Αλέξανδρος ενοχλεί

372

Απορία  προκαλεί, ότι ΔΕΝ Ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ τις Τελικές ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ του πρόσφατου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΣΤΙΒΟΥ 2021 Ανδρών – Γυναικών, όπου ΠΡΩΤΕΥΣΕ στη Γενική Βαθμολογία ο ΑΣΣ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” Μακεδονίας (εδρεύει στο Καυτανζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης) με 253 βαθμ.

Ο ΣΕΓΑΣ (Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων) όλα τα προηγούμενα χρόνια άμεσα δημοσιοποιούσε τις σχετικές Βαθμολογίες Συλλόγων στην Επίσημη Ιστοσελίδα του.

Εδώ και πολλά χρόνια ο κεντρικός ΣΕΓΑΣ είναι  ¨αλλεργικός¨ με τη Θεσσαλονίκη. Φειδωλός  επίσης παραμένει ο Κεντρικός ΣΕΓΑΣ σε Δημοσιοποιήσεις Επιτυχιών, όταν αυτές προέρχονται από Συλλόγους της Μακεδονίας και της Θράκης .

Τα “Εύσημα” της Επιτυχίας του συγκεκριμένου Συλλόγου ανήκουν στους Ιδρυτές του -την Χριστίνα ΔΕΣΚΟΥ και τον Νίκο ΧΑΛΑΤΣΗ, Πρωταθλητές Στίβου .

Ελπίζουμε το θέμα να είναι καθαρά αθλητικό και να προέρχεται από εσωτερικές κόντρες και να μην εμπίπτει στη ¨συνθήκη¨ των Πρεσπών, εφόσον όπως βλέπουμε οι ¨γείτονες¨ την έχουν ¨γραμμένη¨ κανονικά σε όλα τα επίπεδα. Μόνο η Ελληνική πολιτική σκηνή, πλην ελαχίστων, βιάζεται (;) να την ολοκληρώσει.