Ανάσταση της Αλληλεγγύης

75

Ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου προσέφερε την Κυριακή του Πάσχα, ημέρα της αγάπης και της προσφοράς, ένα γεύμα αγάπης, προς όλους τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όπως άλλωστε κάνει κάθε μέρα σε ανθρώπους οι οποίοι είναι θύματα της οικονομικής κρίσης που διανύουμε στην χώρα μας.
Ο Δημιουργός του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, π. Ελευθέριος Μίχος, με μήνυμά του εγκωμιάζει τους εθελοντές και τους δωρητές της μοναδικής αυτής κοινωνικής προσφοράς και εύχεται «…η Ανάσταση του Χριστού, να φέρει την ανάσταση της ανθρωπιάς, να φέρει την ανάσταση της αγάπης, να φέρει την ανάσταση της αλληλεγγύης…».

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

« Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στις εθελόντριες του συσσιτίου, που αυτήν την ημέρα, άφησαν τις οικογένειές τους και ετοίμασαν πασχαλινό φαγητό για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Τέτοιες δράσεις αλληλεγγύης και καθημερινής ανιδιοτελούς προσφοράς από τους εθελοντές και τους δωρητές του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, αναδεικνύουν τη διαχρονικότητα και την ουσία του μηνύματος της Αναστάσεως του Θεανθρώπου .
Ευχόμαστε σε όλους, η Ανάσταση του Χριστού, να φέρει την ανάσταση της ανθρωπιάς, να φέρει την ανάσταση της αγάπης, να φέρει την ανάσταση της αλληλεγγύης.
Να αφήσουμε να ξεχυθεί από την καρδιά μας η αγάπη, το μύρο που αναβλύζει από τον άδειο τάφο του Αναστημένου Χριστού, γιατί η αγάπη μεταξύ μας, αλλά και σε κάθε πονεμένο συνάνθρωπό μας, είναι αυτή που πραγματικά μας ελευθερώνει και μας ανασταίνει όλους».