Ο ΑΟ Ερμιονίδας και ο Παναργειακός BC στο Final-4 του Κυπέλλου ΕΣΚΑΚ

238

Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς θα διεκδικήσει ο ΑΟ Ερμιονίδας  και η ομάδα του Παναργειακού το ερχόμενο σαββατοκύριακο (6-7/4), καθώς θα διεξαχθεί το Final-4 του Κυπέλλου ΕΣΚΑΚ στο κλειστό γήπεδο Αγίων Θεοδώρων (Κορινθία).

Οι σύλλογοι της Αργολίδας  συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο σπουδαίο αγωνιστικό ραντεβού, στο οποίο θα συμμετάσχουν τέσσερις δυνατές ομάδες της Ενώσεως μας.

Το Σάββατο 6 /7 στις  16:30, ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Παναργειακό και τον ΑΣ Γερανοί Λουτρακίου.

Ακολουθεί ο  ΑΟ Ερμιονίδας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 6/7, 19:00, στο πλαίσιο των ημιτελικών, τον Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων.

Την Κυριακή (7/4) θα διεξαχθούν ο μικρός (17:00) και ο μεγάλος τελικός (19:00) του θεσμού.   

Η ομάδα της Ερμιόνης  βρέθηκε στο Final-4 της διοργάνωσης, καθώς απέκλεισε στην 1η φάση τον Μέγα Αλέξανδρο, στο Βραχάτι, νικώντας με 104-56, ενώ ακολούθησε η επιτυχία (89-36), για τη 2η φάση, στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη» απέναντι στον Ερμή Κιβερίου.

Παίκτες και προπονητικό τιμ συνεχίζουν την σκληρή δουλειά με καθημερινές προπονήσεις, με το κεφάλι χαμηλά, με στόχο η ομάδα μας να παρουσιάσει και στο Final-4 του Κυπέλλου ΕΣΚΑΚ ανταγωνιστική εικόνα μέσα στο παρκέ, βάσει των δυνατοτήτων της.

Ο σύλλογός της Ερμιονίδας  συνεχίζει τη φετινή προσπάθειά του παιχνίδι με παιχνίδι, βλέποντας κάθε στόχο ξεχωριστά, καθώς θα ακολουθήσουν τα play offs για το πρωτάθλημα, με τον ΑΟ Ερμιονίδας να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ.

Η Δεύτερη ομάδα από την Αργολίδα, ο Παναργειακός BC είχε πολλές διακυμάνσεις στην αγωνιστική σεζόν που πέρασε, μέσα από κακές, άτυχες, αλλά και εξαιρετικές εμφανίσεις, κατέλαβε την 7η θέση.

Δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την είσοδό της στα Play Off, ούτε βέβαια έμπλεξε στην αγωνιώδη διαδικασία των Play Out.

Αντιμετώπισε  πολύ καλές ομάδες, με ποιότητα, με εξαιρετικούς παίκτες και προπονητές.

Οι στόχοι της ομάδας του Άργους, ως νεοσύστατη ομάδα, επετεύχθησαν!

Κράτησαν  το όνομα του Παναργειακού στις υψηλές θέσεις του αθλητισμού, με σεβασμό και εισπράττοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη φιλάθλων, παιδιών και γονέων.

Επόμενος στόχος μας το Final 4 του Κυπέλλου, το οποίο θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο στους Αγίους Θεοδώρους.

Σας περιμένουμε, στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, να στηρίξετε τους Λύκους!