Οι Αργείοι σχολιάζουν τις 100 ημέρες Μαλτέζου και Σια

264
Γιάννης Μαλτέζος.

Ξέχασαν οι Αργείοι να εγκωμιάσουν τον Γιάννη Μαλτέζο, στην επέτειο απολογισμού των πρώτων 100 ημερών του, στην πολυθρόνα του 2ου ορόφου της οδού Καποδιστρίου.

Οι παράγοντες που τον στήριξαν (βουλευτικά γραφεία, κομματικοί μηχανισμοί, αντιπολιτευόμενες παρατάξεις, οικονομικοί παράγοντες), αλλά και ο ίδιος, τήρησαν “αιδήμονα σιωπήν”. Έσκυψαν το κεφάλι και εμφάνισαν στιγμιαία αμνησία. Ακόμα και οι μισθοδοτούμενοι παρέλειψαν τα συνήθη διθυραμβικά εγκώμια του αφεντικού.

Υπάρχει όμως ένα κύμα αρνητικών αναφορών που ξεκίνησε από το Facebook και συνεχίσθηκε σε ιστοσελίδες που έκαναν πάρτυ με τα όσα είπε και έπραξε αλλά και τα όσα δεν έπραξε αυτές τις εκατό ημέρες ο δήμαρχος του, (διορισθέντος ήδη ως εμμίσθου συμβούλου της ΔΕΥΑΑΡΜ) κ. Παναγιώτη Δούρου.

Την ντροπή της αλλαγής στάσης και θέσης της παράταξης Παπαϊωάννου, ξέπλυνε η κορυφαία σε ψήφους υποψηφία του, ιατρός Βαλεντίνα Ρούσσου, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες like και πλήθος κοινοποιήσεων.

Διαβάστε τι έγραψε στο προσωπικό της facebook:

Βαλεντίνα Ρούσσου

«Μόλις τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που ανέλαβε την διακυβέρνηση του τόπου μας ο νέος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κι εκτός από το σπιτάκι ανακύκλωσης, του οποίου τη «δόξα» διεκδικεί ο προηγούμενος δήμαρχος, όλα τα υπόλοιπα που εισπράττουν οι πολίτες του Δήμου Άργους – Μυκηνών είναι φόβος και διώξεις

Τα αδέσποτα ζώα καλπάζουν με επιθετικότητα μέσα στην πόλη με αποτέλεσμα να έχουμε δυσάρεστα γεγονότα και ο κόσμος να φοβάται να κυκλοφορήσει.

11 υπάλληλοι της καθαριότητας δεν υποστηρίχθηκαν όπως έπρεπε και έχασαν την δουλειά τους.

3 άδειες περιπτέρων ανακλήθηκαν αναιτιολόγητα.

Επιλεγμένες ανακλήσεις εντολών δικηγόρων σε υποθέσεις του Δήμου χωρίς λόγο και αιτία(.

Με αποκορύφωμα αυτό που ακούγεται για τους περίπου 300 συμπολίτες μας που βρέθηκαν παραμονές του Πάσχα με δεσμευμένους τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς λόγω οφειλών στο δήμο για τα δημοτικά τέλη.

Βέβαια το τελευταίο δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση.

Παραμονές των μεγάλων γιορτών θα πρέπει είμαστε προετοιμασμένοι και να περιμένουμε “ποιος θα την πληρώσει”…

Όλοι θυμόμαστε ότι ξημερώματα της Παναγίας τον δεκαπενταύγουστο, παραμονές των δημοτικών εκλογών του 2023, ο υποψήφιος δήμαρχος έστειλε στο αυτόφωρο δύο εργαζόμενους της καθαριότητας, επειδή απλά εκτελούσαν εντολές!

Επίσης οι 11 εργαζόμενοι στην καθαριότητα παραμονές Χριστουγέννων απολύθηκαν!

Ο κος Δήμαρχος κάνει τα πάντα για να μας μείνει αξέχαστος».

 

Αλλά και οι ιστοσελίδες δεν ξέχασαν την επέτειο των 100 ημερών.

Διαβάστε τι έγραψε η fryktoria.gr

«100 ημέρες (και νύχτες) συμπληρώνονται σήμερα από την ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής του Γιάννη Μαλτέζου στον Δήμο Άργους – Μυκηνών.

100 ημέρες πλήρους αναλγησίας του Δήμου, χωρίς καμία εξαγγελία έργου, χωρίς κατάρτιση προϋπολογισμού (άρα και πρόγραμμα έργων), 100 ημέρες παγωμάρας και οπισθοδρόμησης.

100 ημέρες “Πρωτοβουλίας”, χωρίς καμία πρωτοβουλία, παρά μόνο κλάψα, παράπονα για την κατάσταση που βρήκε στο Δήμο από τον προκάτοχό του Δημήτρη Καμπόσο και δημιουργίας εντυπώσεων, αλλά και κινδυνολογίας, σχετικά με το “μνημόνιο” και την “επιτήρηση” που θα μπει ο Δήμος, προκειμένου να μπορέσει να δανειστεί χρήματα, για να προχωρήσουν τα μεγαλοπρεπή σχέδια και έργα (;) της Δημοτικής Αρχής.

Μέσα σε όλα αυτά, απολύσεις εργαζομένων, δεσμεύσεις προσωπικών λογαριασμών δημοτών, επιλεκτικές ανακλήσεις αδειών περιπτέρων και εντολών δικηγόρων σε υποθέσεις του Δήμου, σοβαρές επιθέσεις αδέσποτων σε δημότες και πολλά ακόμα, τα οποία συγκεντρώσαμε στην παρακάτω εικόνα.

Χρόνια Πολλά Αργείτες… Και θα ευχόμαστε για πολύ καιρό ακόμα… 4,5 χρόνια δεν περνάνε όσο γρήγορα νομίζετε…»