Κωστούρος για Ορφανό: «Αν είχαμε ψηφίσει προϋπολογισμό θα τον αποδεχόσαστε»;

123

Αξιοποιώντας την αδυναμία εύρεσης δημιουργικού βηματισμού από τα στελέχη της δημοτικής αρχής Ορφανού και την προβληματική επικοινωνιακή πολιτική της, που στηρίζεται το αφήγημα αδυναμίας κατάρτισης προϋπολογισμού με ευθύνη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής (αφήγημα που όμως ξεθωριάζει μέρα με την ημέρα), ο Δημήτρης Κωστούρος βρίσκει την ευκαιρία και “στριμώχνει” τον Δημήτρη Ορφανό και τον οικονομικό διαχειριστή της παρούσης δημοτικής αρχής.

Διαβάστε τη νέα ανακοίνωσή που έδωσε στη δημοσιότητα η παράταξη “Ναύπλιο Επόμενη Μέρα” με τίτλο: «Σε αδιέξοδο Ορφανός και Φραγκιουδάκης».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Ναύπλιο Επόμενη Μέρα”: «Σε αδιέξοδο Ορφανός και Φραγκιουδάκης»

«Ως Παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για το εξής:
Στο δημόσιο διάλογο από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ναυπλιέων δια στόματος τόσο του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Ορφανού όσο και του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Φραγκιουδάκη παρατηρείται μια μετατόπιση της επιχειρηματολογίας τους σχετικά με τον Προϋπολογισμό του 2024.
Ψελλίζουν με νομικίστικους όρους ότι η απελθούσα Δημοτική Αρχή ήταν υπεύθυνη για την κατάρτιση και τη ψήφιση του. Τι υπονοείται ότι αν είχε ψηφιστεί τώρα θα τον αποδεχόσασταν; 3 μήνες από τότε που εκθέσατε με το «πλασματικό» αφήγημά σας Υπαλλήλους, Οικονομική Υπηρεσία, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Οικονομικό Παρατηρητήριο και άλλους και αφού συγκρουστήκατε με την πραγματικότητα ξαναθυμηθήκατε την απερχόμενη δημοτική αρχή και τους προϋπολογισμούς που αφορίσατε!
Ποιον προϋπολογισμό θα αναμορφώνατε ως Δημοτική Αρχή τον «πλασματικό» με τα «μαγικά κουτάκια» ψηφισμένο από την προηγούμενη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου; Μάλλον ψάχνετε για κορόιδα. Η αλήθεια είναι όμως μία και μοναδική. Το ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΔΑΝΕΙΟ των 11 εκ. ευρώ που θέλετε να λάβετε, τους πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων δεν τους βρίσκει σύμφωνους. ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ!!! Ας σταματήσει εδώ η μόχλευση οποιασδήποτε προσπάθειας παραπληροφόρησης.
Υπάρχει ανακολουθία και αναξιοπιστία από τη μεριά σας. Τουλάχιστον σεβαστείτε τους συμπολίτες μας και φανείτε συνεπείς απέναντι τους.
Αδιάψευστος μάρτυρας των λεγομένων μας αποτελούν τα δύο δελτία τύπου «Όραμα Δημιουργίας» και «Δήμου Ναυπλιέων» εκείνη την ημέρα, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης για το τι συμφωνήθηκε για τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα.
ΥΓ: Πείτε και καμία αλήθεια. Ξεκινήστε από το ποσό που αναφέρετε εσείς σαν έλλειμμα (10,8 εκατομμύρια) δεν είναι οφειλές. Αρκετά πια».