Δεύτερη θέση για το 2ο ΓΕΛ Άργους στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων – Ελλάδας Κύπρου (ένας απίστευτος τελικός -ΒΙΝΤΕΟ)

371

Για άλλη μια φορά το 2ο ΓΕΛ Άργους έφτασε στον τελικό του Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου για μία ακόμα χρονιά!

Πέρασε εύκολα στον μεγάλο τελικό κερδίζοντας την σχολική ομάδα του Λυκείου Εθν. Μακαρίου Πάφου με 38-30.

Σήμερα στις 12:00 η ομάδα του  2ου ΓΕΛ Άργους αντιμετώπισε τα Εκπαιδευτήρια Δούκα στον μεγάλο  τελικό του Σχολικού Πρωταθλήματος Ελλάδας-Κύπρου.

Σε ένα φοβερό τελικό όπου οι νέοι αθλητές έδειξαν το ταλέντο τους και πρόσφεραν ένα υπέροχο αγώνα απόδειξη  ότι μόνο τυχαία δεν ήταν στο τελικό.

Ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος και δύναμη όπου οι μικροί μαθητές έδειξαν ότι το μέλλον του Ελληνικού χάντμπολ προβλέπετε λαμπρό μετά από τέτοια πραγματικά υπέροχα παιχνίδια.

Η ομάδα του Άργους μπήκε με το γκάζι πατημένο από τα αποδυτήρια είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού έχοντας ένα μικρό προβάδισμα 3 γκολ (4-7)  σε όλο το πρώτο ημίχρονο παίζοντας καλύτερα σε άμυνα και επίθεση αλλά η ομάδα του Δούκα στο τελευταίο εφτάλεπτο του ημιχρόνου ανέβασε ρυθμούς και έκανε ένα φοβερό σερί 9-4 πέρασε μπροστά με 13-10

Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ με 13-10 μετά από την ανατροπή από τον ομάδα του Δούκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Δούκα συνέχισε να έχε το προβάδισμα δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα του  Άργους κράτησε με νύχια με και δόντια το μικρό προβάδισμα μέχρι τέλους παίζοντας καλή άμυνα αλλά και επίθεση.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Άργους δεν το έβαλε κάτω και έκανε την τελευταία αντεπίθεση για την ανατροπή  του σκορ, μείωσε την  διαφορά στα 2 γκολ  (21-19) αλλά η ομάδα του Δούκα άντεξε και με απόθεμα δυνάμεων έως το τέλος, κατάκτησε δίκαια την νίκη  με  28-25.

Ένας τελικός χάντμπολ  που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Δείτε ολόκληρο τον υπέροχο τελικό του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων – Ελλάδας Κύπρου. ανάμεσα στο: