Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της «αγχωτικής» νίκης του Παναργειακού (ΒΙΝΤΕΟ)

619

Την αυλαία της 29ης αγωνιστικής άνοιξε ο πρωτοπόρος του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής  Παναργειακός που αγωνίστηκε εκτός έδρας με την ΑΕ Μεσολογγίου. Σε ένα εύκολο υποθετικά παιχνίδι με την ουραγό της κατηγορίας, η ομάδα του Άργους τα βρήκε δύσκολα αφού δυσκολεύτηκε να σκοράρει παρόλο που είχε το πάνω χέρι σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Ποδοσφαιρικός μονόλογος των λύκων από το πρώτο λεπτό που δεν είχαν ξεκάθαρο μυαλό και δυσκολεύτηκαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ και να έχουν ένα εύκολο απόγευμα.

Στο πρώτο ημίχρονο, μεγάλη ευκαιρία έχασε η ομάδα του Παναργειακού στο 5ο λεπτό αφού ο Κατσής έχασε το πέναλτι .

Μετά το χαμένο πέναλτι η ομάδα του Άργους αγχώθηκε  και δεν μπόρεσε να ψάξει με «καθαρό μυαλό» το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης όπου η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα κατάφερε να κλέψει την νίκη και παρέμεινε στην πρώτη θέση.

Η ομάδα του Παναργειακού πίεσε ακόμα περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο με την λύτρωση να έρχεται στο 84΄από τον Ροκάι με σουτ έκανε το 0-1 και έσωσε κυριολεκτικά την ομάδα του Άργους που παρέμεινε πρώτη στο -1 από την ομάδα της Κορίνθου.

Δύο λεπτά αργότερα στο 86΄ο Τσιράκης με προσωπική ενέργεια και με σουτ έκανε το 0-2, με τους γηπεδούχους να καταθέτουν τα όπλα μέσα σε ένα κλίμα απογοήτευσης.

Το 0-3 δεν άργησε να έρθει με Καρυπίδη με σουτ στις καθυστερήσεις (91‘).

Διαιτητές: Πετρόπουλος, Γαλάνης-Μπαλαρούτσος (Αχαΐας)

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Παστρωμάς): Δουλιώτης (66’ λ.τρ. Μαντής), Ε. Κοκώνης, Τριφιάτης, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πλαστήρας (77’ Παναγιωτίδης), Χαλαζίας, Σπ. Κοκώνης, Μιχαλόπουλος, Κράνης (60’ Κουφός)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Τσιώλης (77’ Τσιράκης), Μάρτινς, Τσάνι, Τσούτσης (90’ Καρυπίδης), Κατσής (46’ Ηλιόπουλος), Ελευθεριάδης.

 

Ο Παναργειακός έχει πλέον 61 βαθμούς, η Κόρινθος 60 μετά την νίκη του με 2-4 επί της Μυκόνου. Απομένουν 4 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος.

Οι «Λύκοι» ευνοούνται στην ισοβαθμία, καθώς έχουν κερδίσει και τους δύο μεταξύ τους αγώνες. Επόμενη αγωνιστική έχουμε το τοπικό ντέρμπι στο Άργος με τον Παναργειακό με την Ένωση Ερμιονίδας.

Αποτελέσματα Γ Εθνικής 3ου ομίλου:

Επόμενη Αγωνιστική:

 

Βαθμολογία Γ’ Εθνικής 3ου ομίλου: