Οι μαθητές του Δήμου Άργους Μυκηνών αποκλείσθηκαν

132

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Εφαρμόζοντας πολιτική «πουλ-μουρ» και αξιοποιώντας την εν γένει ευγενική συμπεριφορά των Διευθυντών των σχολείων, ο Γιάννης Μαλτέζος συγκάλεσε συνάντηση μαζί τους και ξεδίπλωσε το προπαγανδιστικό του αφήγημα σε τρεις άξονες.

Άξων 1ος. «Για όλα φταίει ο Καμπόσος».

Άξων 2ος. «Έχω σχέδια και θα κάνω διάφορα».

Άξων 3ος. «Εσείς είσαστε υπεύθυνοι».

Δυστυχώς, δεν βρέθηκε κανένας εκπαιδευτικός  (κοντά στη σύνταξη, ώστε να μη φοβάται περιπέτειες) που να του πει. «Μας άφησες χωρίς πετρέλαιο και παγώναμε γιατί δεν φρόντισες να φτιάξεις προϋπολογισμό και γιατί τα 2.000.000 ευρώ που σου άφησε ο Καμπόσος (τώρα έχουν ξεπεράσει τα 3.000.000) τα χρησιμοποιείς με άλλες προτεραιότητες».

Ούτε βρέθηκε κανένας δημοσιογράφος να του γράψει την επομένη της βερμπαλιστικής του παρουσίας «Μαλτέζο, μίλα συγκεκριμένα: Τι, Πότε, Πως, και με τι λεφτά».

Τα γράφω αυτά γιατί ο άνθρωπος αποδεικνύεται καταστροφικός και μας γυρνάει όλο και πιο πίσω.

Τα γράφω αυτά, όχι γιατί ξεκίνησαν πάλι οι αυτοκτονίες και τα πτώματα στις γωνιές των οικοπέδων, ούτε γιατί ξεχύθηκαν τα σκυλιά να μας δαγκώνουν και να μας στέλνουν στα νοσοκομεία.

Τα γράφω γιατί ο άνθρωπος εξελίσσεται σε εχθρό του μαθητόκοσμου.

Δεν φτάνει που έχει βαλθεί να εμποδίσει την κατασκευή της πίστας Σκέϊμπορντ, στο Πάρκο του Νότιου τμήματος της πόλης του Άργους (που δημοπράτησε ο Καμπόσος), έφτασε να παρεμποδίζει (με τις παραλήψεις του) ακόμα και τη συμμετοχή τους σε δράσεις Ανακύκλωσης και διεκδίκησης επιβράβευσης με Δωρεάν ταξίδια στην Ευρώπη ή παροχή ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Έτσι ακριβώς, όπως σας το γράφω!

Με προφανή την πρόθεση να τα εμφανίσει σαν δικά του έργα, καθυστερεί να παραλάβει, να εγκαταστήσει και να θέσει σε λειτουργία τα 5 σπιτάκια ανακύκλωσης που είχε κανονισμένα ο Καμπόσος, με αποτέλεσμα, η χορηγός εταιρεία ΤΕΧΑΝ να αποκλείει τη συμμετοχή των σχολείων του Δήμου Άργους Μυκηνών σε δράσεις επιβράβευσης των μαθητών και να δέχεται συμμετοχές μόνον του Ναυπλίου και της Ερμιονίδας.

Και να σκεφτεί κανείς ότι, τα σπιτάκια ανακύκλωσης ο Καμπόσος τα συμφώνησε με τον ΦΟΔΣΑ να τα πάρει Δωρεάν και παρέδωσε ακόμα και τη μελέτη Χωροθέτησης για να εγκατασταθούν εντός του Φεβρουαρίου, όπως έγινε με το δήμο Ναυπλιέων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αύριο, το akromolio.gr θα δημοσιεύσει αναλυτικά λεπτομέρειες που θα διαβάσετε τις συνέπειες εις βάρος των μαθητών του δήμου, λόγω της ολιγωρίας του Γιάννη Μαλτέζου και κάποιων εκ των συνεργατών του.