Κυπελλούχος ΕΣΚΑΚ Αργολίδας – Κορινθίας  ο ΑΣ Τηρών αφού κέρδισε τον Παναργειακό (ΒΙΝΤΕΟ)

145

Το Σάββατο 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν στο “ΚΡΟΜΜΥΩΝΙΟ” κλειστό γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων οι 2 ημιτελικοί του Final Four Αργολίδας-Κορινθίας.

Ο πρώτος ημιτελικός ξεκίνησε στις 16:30 ανάμεσα στον Παναργειακός – Α.Σ. Γερανοί Λουτρακίου με την ομάδα του Παναργειακού να παίρνει την νίκη και το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής με σκορ 61-52

Στις 19:00 ήρθε η ώρα του Τήρωνα να αντιμετωπίσει τον Α.Ο Ερμιονίδας για το δεύτερο εισιτήριο του μεγάλου τελικού.

Η ομάδα της πόλης των Αγίων Θεοδώρων κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 55-43.

Την Κυριακή 7 Απριλίου 19:00 πραγματοποιήθηκε ο τελικός του κυπέλλου Αργολίδας-Κορινθίας με την ομάδα του Παναργειακού να αντιμετωπίζει την ομάδα στου Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων

Την Κυριακή 7 Απριλίου στις 17:00 διεξήχθη  ο μικρός τελικός του Κυπέλλου, Α.Σ. Γερανοί Λουτρακίου – Α.Ο Ερμιονίδας. Νικήτρια ήταν η ομάδα της Ερμιονίδας κατακτώντας την 3η θέση.

Μετά τον μικρό τελικό, ακολούθησε ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στον ΑΣ Τηρών με τον Παναργειακό BC. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Παναργειακού η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων ήταν φανερά το μεγάλο φαβορί. Με πείσμα και με σωστή αγωνιστική εμφάνιση χάρισαν το κύπελλο στην Κορινθία με σκορ 67-56.

Να τονίσουμε πως ήταν συνολικά μια εξαιρετική διοργάνωση, σχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια, αναδεικνύοντας στο έπακρο τη σημασία του “ευ αγωνίζεσθαι”, αλλά και διαφημίζοντας το άθλημα του μπάσκετ με τον ομορφότερο τρόπο!

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι και φίλαθλοι της ομάδας των Αγίων Θεοδώρων ήταν εκπληκτική και υποδειγματική, στηρίζοντας μεν την ομάδα τους, αλλά χειροκροτώντας και αναγνωρίζοντας την αξία των Λύκων.

Δείτε τον τελικό αλλά και την απονομή του Κυπέλου: