Μητσοτάκης: «Η Νέα Δημοκρατία είμαι Εγώ»

140

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε μιλώντας στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας «…Ψηφίζοντας να γνωρίζετε ότι, πίσω από το όνομα οποιουδήποτε υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματός μας βρίσκεται το δικό μου όνομα. Επομένως, όποιον και αν ψηφίσετε …ψηφίζετε εμένα».

Δεν ξέρω αν ήταν μια στιγμή ειλικρίνειας ή μια ακόμα επίδειξη έπαρσης. Ξέρω όμως πως είναι μια αδιαμφισβήτητη ομολογία ότι «ψήφος λόγω φιλίας, υποχρέωσης ή αναγνώρισης, δεν μπορεί να δοθεί στη Νέα Δημοκρατία. Ψήφος στη Νέα Δημοκρατία σημαίνει αποδοχή των όσων λέει και κάνει ο Κυρ. Μητσοτάκης». Δηλαδή, έγκριση νόμων, δηλώσεων και συμπεριφορών που αφορούν ότι μέχρι σήμερα έχει κάνει.

Για παράδειγμα:

* Την παράδοση του κόμματος στους ανθρώπους και στις πολιτικές του Κώστα Σημίτη

* Την απομάκρυνση του κόμματος από τις παραδοσιακές αξίες που εκπροσωπούσε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

* Την αποδοχή του πρωταγωνιστικού ρόλου που έπαιξε ο ίδιος στην εφαρμογή της Νέας Αγροτικής Πολιτικής που καταστρέφει τους αγρότες.

* Την αποδοχή του πρωταγωνιστικού ρόλου που έπαιξε ο ίδιος στην καθιέρωση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας το οποίο εκτόξευσε στα ύψη τις τιμές ενέργειας.

* Τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξε και παίζει στον πόλεμο της Ουκρανίας που μας έχει στοιχίσει την καταστροφή του Ελληνισμού της Μαριούπολης.

* Τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξε στην απαγόρευση προμήθειας πετρελαίου και αερίου από τη Ρωσία και το Ιράν με αποτέλεσμα την τρομακτική ενεργειακή επιβάρυνση νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

* Τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξε στην απόφαση διακοπής τροφοδοσίας με λιπάσματα και σιτηρά από τη Ρωσία, με αποτέλεσμα την πολύ μεγάλη αύξηση του πρωτογενούς κόστους στα τρόφιμα και τον σχεδόν διπλασιασμό των τιμών τα τελευταία 2 χρόνια.

* Τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξε στην υποστήριξη των πολιτικών Νεντανιάχου με αποτέλεσμα 34.000 νεκρούς άμαχους Παλαιστίνιους (οι 14.000 είναι παιδιά, από τα οποία περισσότερα από 1.000 πέθαναν από ασιτία).

* Τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξε στην υποβάθμιση του κράτους δικαίου.

* Τις αποφάσεις του και την επιλογή πολιτικών και συνεργατών που “ξηλώνουν” το αξιακό σύστημα της Ελληνικής κοινωνίας.

* Τον ομολογημένο πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζει στην υλοποίηση αντικατάστασης του Ελληνικού πληθυσμού με εισαγόμενους λάθρα μετανάστες.

* Την δεδηλωμένη πρόθεσή του για αφαίρεση της κυριαρχίας από τους απογόνους των Ελλήνων και την απόδοσή της στους κατοίκους της γεωγραφικής ενότητας Ελλάς με μόνη προϋπόθεση την κατοχή δελτίου ταυτότητας.

Ας τα θυμούνται αυτά (και άλλα τόσα) όσοι και όποιοι σκέπτονται να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές. Θα τα βρουν μπροστά τους την επόμενη μέρα που θα ακούνε τα τσιράκια του και τον ίδιο να λένε «Ο λαός ενέκρινε την πολιτική μας».

Οι Ευρωεκλογές, είναι μια μοναδική ευκαιρία να του τραβήξουμε λίγο τ’ αυτιά. Σε αυτόν και σε όλα τα κόμματα του Ομοφυλοφιλικού Τόξου.

Η κυβέρνηση δεν πέφτει αν εκλεγούν δύο λιγότεροι κλώνοι Μητσοτάκη στην Ευρωβουλή. Διευκολύνουμε όμως τις εξελίξεις για μια πιο ταυτοτική Ευρώπη και μια πιθανή συγκρότηση (μετεκλογικά) ενός μεγάλου και αποτελεσματικού Πολιτικού οργανισμού με Πατριωτικές και Εθνικιστικές αρχές.