Αποκλειστικά οι καλύτερες φάσεις του Παναργειακού με την Μύκονο (ΒΙΝΤΕΟ)

596

Μεγάλη νίκη της ομάδας του Άργους εκτός έδρας για την 25η αγωνιστική της Γ Εθνικής.

Σε ματς-θρίλερ στη Μύκονο με τον Παναργειακό να κερδίζει λίγο πριν το φινάλε την ομώνυμη ομάδα με 1-0 και να περνά στην δεύτερη θέση πίσω από την πρωτοπόρο Κόρινθο.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα συνεχίζει το σερί της, φτάνοντας  τις έξι νίκες σε ισάριθμα ματς και κυνηγάει τον στόχο της ανόδου στη Super League 2!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο ματς και είχαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ από τα πρώτα λεπτά.

Στο 3′ ο Μουρίκης δέχτηκε τη σέντρα του Ζγκούρι αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς για την ομάδα του Άργους ήταν με το δοκάρι  στο 12′ με το σουτ του Τσούτση.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες δημιουργούσαν λίγες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες χωρίς να έχουν την αποτελεσματικότητα για να πάρουν… κεφάλι στο σκορ. Οι άμυνες ήταν κλειστές χωρίς να αφήνουν χώρους με αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που παιζόταν στο χώρο του κέντρου.

Στο 23′ και πάλι με τον Τσούτση προσπάθησε να απειλήσει ο Παναργειακός με ένα μακρινό σουτ, όμως ο Διαμαντής απομάκρυνε εντυπωσιακά.

Στο 27′ ο Πάγια έκανε το σουτ και ο Καραργύρης έδιωξε σωτήρια προ τελικής γραμμής!

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να σουτάρει, καθώς την τελευταία στιγμή έβαλε την προβολή ο Παναγιώτου.

Μετά από δύο λεπτά ο Πινέιρο με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Καραργύρη που απομάκρυνε εντυπωσιακά τον κίνδυνο από την εστία του.

Στο 52′ ο Τράκας έκανε το μακρινό σουτ αλλά ο Καραργύρης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 53′ ο Παναργειακός έχασε με τη σειρά του μεγάλη ευκαιρία για το προβάδισμα, με τον Ηλιόπουλο να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από την μικρή περιοχή.

Στη συνέχεια του ματς, δεν υπήρξαν κραυγαλέες ευκαιρίες όπως στο πρώτο μέρος, μέχρι το 88′ όταν από σέντρα ο Τσούτσης σήκωσε την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή και ο Κάτσης με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Διαμάντη, δίνοντας ένα τρίποντο-χρυσάφι για την ομάδα του Παναργειακού!

ΑΕ Μυκόνου: Διαμαντής, Ράγια, Κατσούλης, Σγούρι, Μουρίκι, Σπυρόπουλος (84′ Καλογεράς), Πινέιρο, Παπαδόπουλος, Ιωσηφίδης, Αρκουδας, Πάγια (73′ Τράκας)

Παναργειακός (Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Σάαντο (75′ Τσάνι), Ροκάι, Μαρίνης (75′ Καπετανάκης), Πρίκας, Τσούτσης, Ντε Σόουζα (82′ Κατσής), Ηλιόπουλος, Τσιώλης (82′ Τσιράκης).

 

Όλη η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής του 3ου ομίλου αναλυτικά:

Βαθμολογία Γ Εθνικής 3ος όμιλος: