Πρώτη θέση για τα  κορίτσια του 1ου Λυκείου Ναυπλίου αλλά και τα αγόρια του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου

77

Το 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου αντιμετώπισε  στον τελικό του Πρωταθλήματος Πελοποννήσου το 2ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας

Πρωταθλήτρια Πελοποννήσου αναδείχθηκε η ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών του 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου, με τον Δήμο Ναυπλιέων  και τον Δήμαρχο Δ. Ορφανό να εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήριά του προς τους συντελεστές αυτής της αθλητικής επιτυχίας του σχολείου.

«Ως Δήμος Ναυπλιέων επιθυμούμε αθλητισμό με ήθος και άψογη συμπεριφορά, με εκτίμησή και σεβασμό του κάθε “αντιπάλου”, πράγμα που πέρα από την νίκη τους πέτυχαν τα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

«Για να είσαι πραγματικός Πρωταθλητής πρέπει να είσαι Πρωταθλητής με Ήθος. Είμαστε ευτυχείς που έχουμε μια τέτοια ομάδα στον Δήμο μας. Συγχαρητήρια στις μαθήτριες- αθλήτριες και στο επιστημονικό προσωπικό του σχολείου γι’ αυτή τους την επιτυχία».

Πρωταθλητής Αργολίδας του σχολικού Πρωταθλήματος το 1 ΕΠΑΛ Ναυπλίου και συνεχίζει για το Πρωτάθλημα Πελοποννήσου.

Συγχαρητήρια έδωσε ο σύλλογος  διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου και ο Διευθυντής Γεώργιος Κρεμύδας,  στους μαθητές μας που απαρτίζουν τη σχολική ομάδα ποδοσφαίρου.

Αναδείχθηκαν πρωταθλητές Αργολίδος έχοντας τη δυνατότητα να συνεχίσουν στους τελικούς Σχολικού Πρωταθλήματος 2023-2024.

Οι σχολικοί αγώνες προάγουν τις υψηλές αξίες του αθλητισμού, τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι» και δημιουργούν τις νέες γενιές αθλητών που στηρίζονται στην ευγενή άμιλλα και στο σεβασμό του συναγωνιστή. Έχουν παιδαγωγικό χαρακτήρα και συντελούν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και κινήτρων τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Ευχόμαστε στους μαθητές μας καλή συνέχεια στο Σχολικό πρωτάθλημα.