Ναύπλιο: Επιτυχημένο το  “1st Athlisis Padel Open 2024”

174

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 10 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις μας , το πρώτο τουρνουά της σειράς “Athlisis Padel Open Tournaments 2024 by Delta Adventures”.

Στο “1st Athlisis Padel Open 2024” συμμετείχαν 95 αθλητές και αθλήτριες , αριθμός ιδιαίτερα σημαντικός αν αναλογιστεί κανείς ότι το άθλημα του Padel μετρά μόλις λίγους μήνες που έχει συστηθεί στην τοπική κοινωνία.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 2 φάσεις. Στην φάση των ομίλων (01-03/03) και την φάση των Knock Out (08-10/03), ύστερα από τις οποίες είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα σε 3 κατηγορίες :

Women :

1ες Νικήτριες : Συναπίδου / Παπαδοπούλου

2ες Νικήτριες: Καρδαρά /Μαρλαγκούτσου

Men :

1οι Νικητές : Κούτρης / Καλλιάνος

2οι Νικητές : Καρκαλάτος/ Μπουρτζουκλής

Mixed :

1οι Νικητές : Συναπίδου / Ρέντας

2οι Νικητές : Γιαννικοπούλου /Αργυρόπουλος

Μια τέτοια διοργάνωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την στήριξη των χορηγών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Ειδικότερα, την εταιρία Intradoor για την χορηγία των αναμνηστικών t-shirt των συμμετεχόντων, το «Γάλα του Μοριά» για τα έπαθλα των νικητών , τις εταιρίες αθλητικού υλικού Babolat, Wilson, Adidas για τα δώρα στους νικητές και τους χορηγούς επικοινωνίας Tennis24.gr και Padelmaniac.gr.

Επιπλέον, ευχαριστούμε όλες τις επιχειρήσεις για την ευγενική τους υποστήριξη και τα δώρα που έδωσαν στην κλήρωση για όλους τους συμμετέχοντες στην τελετή της απονομής .

Για το τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους νικητές και τις νικήτριες, καθώς και τους αθλητές/τριες που έλαβαν μέρος, τόσο για την αγωνιστική τους παρουσία, όσο και για την θετική τους διάθεση.