Εντυπωσιακή πρώτη του ΙΔΕΑ στο Ναύπλιον

365

Ο υπό σύσταση πολιτιστικός Σύλλογος ΙΔΕΑ (με έδρα το Άργος), πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στο Ναύπλιον με θέμα «Η Ελλάδα εμπρός στις διεθνείς εξελίξεις» αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Την Κυριακή, 10 Μαρτίου στις 18.30, δύο πολύ γνωστοί ομιλητές καθήλωσαν τους 150 περίπου ακροατές τους -επί 90 λεπτά- στη μεγάλη συνεδριακή αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ερμιονίδας.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Δημήτρης Βερδελής, Κωνσταντίνος Γρίβας, Ραφαήλ Καλυβιώτης και Δημήτρης Μπουγιώτης

Ο καθηγητής της Σχολής Ευελπίδων επί θεμάτων Οπλικών Συστημάτων και χρίσης αυτών (διδάσκει και αρχές Γεωπολιτικής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο) Κωνσταντίνος Γρίβας, αναφέρθηκε στην επερχόμενη εξαφάνιση της χώρας μας ως κανονικό γεωπολιτικό μέγεθος και την μετατροπή της σε ένα άτυπο «σαντζάκι» της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Λίγο πριν, ο υπ. Διδάκτωρ Γεωπολιτικής επιστήμης, Ραφαήλ Καλυβιώτης, (θα είναι και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα ΝΙΚΗ) αναφέρθηκε με εντυπωσιακά παραδείγματα στην επίδραση της μαζικής μετανάστευσης στην Δύση, στον ρόλο των πολιτικών ελίτ και στους σκοπούς και την καταστροφική επίδραση της αποκαλούμενης woke ατζέντας, επί των Ελληνικών κοινωνικών προτύπων.

Τους διακεκριμένους ομιλητές παρουσίασε ο Επιδαύριος νομικός Δρ. Δημήτρης Βερδελής  (μέλος της τριμελούς επιτροπής του ΙΔΕΑ)  αναφερόμενος στον ρόλο της χώρας μας για την επιβίωση ολόκληρης της Δύσης διά της επανανακάλυψης των προτύπων μας.

Ραφαήλ Μπαρού. Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ερμιονίδας

Χαιρετισμό απηύθυνε με τον γνωστό μαχητικό του τρόπο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, Ραφαήλ Μπαρού, ο οποίος αναφέρθηκε στην αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μπουγιώτης, καλωσορίζοντας τόσο τους ομιλητές όσο και τους παρευρισκομένους αλλά και τονίζοντας την σημασία τέτοιου είδους εκδηλώσεων που σπάνε το μονοπώλιο των συστημικών αφηγημάτων και αποκαλύπτουν την αλήθεια.

Μεταξύ των παρισταμένων διακρίναμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων Ευάγγελο Λαμπρόπουλο και τους αντιδημάρχους Γιάννη Τζιαρίμα και Αγγελική Παναγιωτακοπούλου, του Περιφερειακούς Συμβούλους Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και Γιάννη Μπούνο, τον τ. Δήμαρχο Ναυπλιέων Γιώργο Τσούρνο κ.α.

Η εκδήλωση έκλεισε με πλήθος ερωτήσεων των παρισταμένων προς τους ομιλητές.