Ο κ. Μαλτέζος δεν γνωρίζει τη διαφορά του δανείου από τη χρηματοδότηση ενός έργου

187
Δημήτρης Καμπόσος

Στην προσπάθειά του ο Γιάννης Μαλτέζος να εμφανίσει το Δήμο Άργους Μυκηνών ως καταχρεωμένο και υπερδανεισμένο, καταφεύγει σε παραπλανητική χρήση στοιχείων, πράγμα που του γυρίζει μπούμεραγκ.

Με δηλώσεις ο Δημήτρης Καμπόσος αποδεικνύει πως δεν υπάρχει υπερδανεισμός από το Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων και ότι αυτά που ο Γιάννης Μαλτέζος εμφανίζει σαν δάνεια (από άγνοια διαδικασιών ή από πρόθεση δυσφήμισης) είναι τα ποσά των χρηματοδοτήσεων των έργων που κέρδισε η Δημοτική του Αρχή.

«Οι οποίες χρηματοδοτήσεις έργων, περνούν πλέον υποχρεωτικά από το Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων από όπου και εκταμιεύονται χωρίς καμία επιβάρυνση των δήμων» δηλώνει ο Δημήτρης Καμπόσος, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει δανεισμός και ότι ο Γιάννης Μαλτέζος αγνοεί ακόμα και τα στοιχειώδη που αφορούν τις χρηματοδοτήσεις έργων.

Η δήλωση Καμπόσου με τα αποδεικτικά στοιχεία (1 λεπτό) στον σύνδεσμο https://protagonistes.tv/kabosos-o-k-maltezos-den-gnorizei-ti-diafora-tou-daneiou-apo-ti-chrimatodotisi-enos-ergou/

Ολόκληρη η απάντηση του Δημήτρη Καμπόσου (11 λεπτά) στον σύνδεσμο: https://protagonistes.tv/kabosos-ta-psemata-tou-maltezou-xekinisan-noris/