Στο Άργος Παναργειακός- Ιαλυσός και στην Ρόδο η Ερμιονίδα

107

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΙΑΛΥΣΟΣ     

Η ομάδα του Άργους φιλοξενεί την ομάδα του Ιάλυσου την Κυριακή 04/02024 στο ΔΑΚ Άργους  στις 13:00.

Είναι η 21η αγωνιστική της Γ ΄Εθνικής του 3ου ομίλου.

Ο ανανεωμένος  Παναργειακός θέλει αυτή την νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης αφού βρίσκεται πίσω από την πρωτοπόρο Κόρινθο με 6 βαθμούς.

Η ομάδα του Άργους προέρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Βάρη με 2-1.

Στους τελευταίους 3 αγώνες έχει 2 νίκες και μία ισοπαλία και στους τελευταίους 5 μόλις μία ήττα.

Από την άλλη ο ΠΑΟ Βάρδας θέλει την νίκη πάση θυσία για να παραμείνει σε κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία αφού Μύκονος και Πανελευσινιακός  ακολουθούν με διαφορά λιγότερη από τρεις βαθμούς.

Ο ΠΑΟ Βάρδας προέρχεται από νίκη εκτός έδρας με 2-0 την Εράνη φιλιατρών και την προηγούμενη αγωνιστική ισόπαλη με την πρωτοπόρο Κόρινθο.

Αναμένετε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αφού και για τις δύο ομάδες είναι κομβικό σημείο και χρειάζονται και οι δύο τους βαθμούς.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ

ΑΣ ΡΟΔΟΣ – ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Η ομάδα της  Ερμιονίδας ταξιδεύει στην Ρόδο για το Κυριακάτικο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Αγ. Παρασκευής στις 15:00.

Η ομάδα της Ερμιόνης ανανεώθηκε και στο τελευταίο παιχνίδι έδειξε ότι είναι έτοιμη και πιο δυνατή, για να κάνει την  υπέρβαση ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Στην ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) έμεινε η ΑΕ Ερμιονίδας στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, την προηγούμενη αγωνιστική, απέναντι στον ΑΟ Πυλίου Κω για την 20η αγωνιστική., Η ομάδα της Ερμιόνης , που έχει, πλέον, 12 βαθμούς, να χάνει μεγάλη… ευκαιρία, ώστε να επιστρέψεις στις νίκες και να πλησιάσει τις θέσεις παραμονής. Σε παιχνίδι, στο οποίο ο Νίκος Ντινόπουλος έκανε ντεμπούτο για τον σύλλογό μας, παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτή την φορά έχει ένα ακόμα πιο δυνατό αντίπαλο να αντιμετωπίσει τη ομάδα της Ρόδου που είναι 3ος στην κατηγορία με 4 βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Κόρινθο.

Η ομάδα της Ρόδου στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει μόνο μία ήττα και 2 σερί νίκες απέναντι στο Μεσολόγγι και Εράνη Φιλιατρών. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας θέλει την νίκη ώστε να παραμείνει στο κυνήγι της κορυφής.

Βαθμολογία Γ΄ Εθνικής 3ου ομίλου: