Μεγάλες νίκες για Ερμιονίδα και Παναργειακό (ΒΙΝΤΕΟ)

108

ΜΑΡΚΟ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ     0-1

Στην 3η θέση ανέβηκε ο Παναργειακός που νίκησε 0-1 στο Μαρκόπουλο, προσπερνώντας την Θύελλα Ραφήνας που έχασε 1-0 στη Ρόδο απο τον Ιάλυσο.

Ο Παναργειακός νίκησε εκτός έδρας την Μαρκό με 1-0 και ανέβηκε στους 42 πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 28 πόντους.

Ένας Παναργειακός που ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκε, είχε τον πλήρη έλεγχο και δεν κινδύνεψε καθόλου.

Το γκολ που έδωσε την νίκη στον Παναργειακό επί της Μαρκό ήταν το τέρμα με κεφαλιά του Ροκάι στο 31′ λεπτό, από φάουλ του Πρίκα.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Μαρκό να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία και τον Παναργειακό να παίζει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Να τονίσουμε βέβαια, ότι το παρόν στο γήπεδο έδωσαν αρκετοί φίλοι της ομάδας του Άργους που παραβρέθηκαν στο Μαρκόπουλο για δουν και να βοηθήσουν την ομάδα του Παναργειακού

Την επόμενη αγωνιστική ο Παναργειακός αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο τα Μέγαρα.

Συνθέσεις:

ΜΑΡΚΟ (Μπαδήμας): Βουτσελάς, Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης, Μεγαρίτης, Σάμιος, Παυλίδης, Ευθυμίου, Ριτσοτάκης, Πίκουλας, Λαμπρόπουλος, Λαζαρίδης.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Μαρίνης, Πρίκας, Τσούτσης, Ελευθεριάδης, Ντε Σόουζα, Ηλιόπουλος.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ 1-0

Η ΑΕ Ερμιονίδας έφτασε σε σπουδαία νίκη – «ανάσα» με σκορ 1-0 απέναντι στον Παμβουπρασιακό για την 22η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, την Κυριακή (11/02).

Συνεχίζει με ακόμα περισσότερη αισιοδοξία τη μάχη της και την προσπάθειά της στην τρέχουσα σεζόν, ανεβαίνοντας στους 15 βαθμούς.

Ο σύλλογός της Ερμιόνης επικράτησε με πολύ όμορφο γκολ – τόσο σε δημιουργία, ομαδικά και ατομικά, όσο και σε εκτέλεση – από τον Τριμπόνια, με σουτ στο 19’, ενώ δημιούργησε και άλλες φάσεις για να φτάσει και σε άλλα τέρματα, με πιο σημαντική αυτή του σκόρερ στο 51’, όταν η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ.

Κατέθεσαν ψυχή όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν, αλλά και τα μέλη του προπονητικού τιμ, για να επιβάλλει η ομάδα μας τον… νόμο της μέσα στον αγωνιστικό χώρο κόντρα σ’ έναν δυνατό αντίπαλο και έτσι να επιστρέψει στις νίκες, σε παιχνίδι που διεξήχθη με πολύ δυνατό άνεμο.

Αυτή τη φορά, η συγκλονιστική προσπάθεια της ΑΕ Ερμιονίδας συνοδεύτηκε με… ουσία, δηλαδή τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι παίκτες μας προσπάθησαν τακτικά να ακολουθήσουν όσα είχαν δουλέψει τις προηγούμενες ημέρες, χωρίς να αφήσουν χώρους στον ΠΑΟΒ για να φτάσει εύκολα στην εστία του Πονηρού. Όλες οι γραμμές (άμυνα, μεσαία γραμμή, επίθεση) ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, παίζοντας με πάθος και καρδιά, καθώς το παιχνίδι είχε και στοιχεία δύναμης.

Στο πρώτο ημίχρονο κόντρα τον δυνατό αέρα – κατάφερε αυτή τη φορά να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να απειλήσει, παίζοντας είτε από τον άξονα, είτε από πλάγια.

Έτσι, έφτασε και στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης! Η Ένωση δε… λύγισε και από τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν ή αποκόμισαν κάποιοι παίκτες κατά τη διάρκεια του ματς και με αυταπάρνηση πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη.

Η ΑΕ Ερμιονίδας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά και απείλησε νωρίς. Τελικά, πήρε προβάδισμα στο 19’ με πολύ ωραίο τέρματα από τον Τριμπόνια. Αυτό το τέρμα ανέβασε τον σύλλογό μας και ψυχολογικά.

Ο ΠΑΟΒ είχε δυσκολίες στο να δημιουργήσει από την άμυνα και περιορίστηκε σε διώξιμο της μπάλας. Προσπάθησε να απειλήσει με βαθιές μπαλιές και με «στημένα», κυρίως από τα πόδια του Νιφορόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η φιλοξενούμενη κοίταξε να πιέσει στα πρώτα λεπτά, αλλά στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε ξανά, με την άμυνα να… καθαρίζει τις λιγοστές φάσεις που η μπάλα βρέθηκε στην περιοχή των γηπεδούχων.

Θα μπορούσε η Ένωση να είχε φτάσει και σε άλλο γκολ, στις φάσεις που δημιούργησε, εκτός από το οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Τριμπόνια στο 51’…

Οι φάσεις και το γκολ του αγώνα:

1’: Ο Ντινόπουλος πίεσε τον Τσεκούρα Α., μετά από γύρισμα της μπάλας και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΒ έδιωξε με υπερένταση σε πλάγιο, με τον επιθετικό μας να μην προλαβαίνει για λίγο να βάλει την κόντρα.

4’: Ο Ζεκιράι σούταρε από καλή θέση έξω από την περιοχή μετά από πάσα του Μιγιένγκα, μπλόκαρε ο Τσεκούρας Α.

5’: Ο Μιγιένγκα πέρασε όμορφα την μπάλα στα δεξιά, ο Τάσιος έκανε τη σέντρα και ο Οικονομίκος σούταρε, από πολύ κοντά, με το αριστερό ψηλά άουτ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία!!!

6’: Ο Μαγκαφίνης σέντραρε από αριστερά και έδιωξε με γροθιές, δύσκολα, ο Τσεκούρας Α.

9’: Ο Σπανός με ατομική προσπάθεια βρέθηκε μέσα στην περιοχή και αριστερά, γύρισε όμορφα την μπάλα, αλλά δεν υπήρχε συμπαίκτης του μέσα στην περιοχή…

14’: Ο Τριμπόνιας πέρασε, από δεξιά, όμορφα στον Ντινόπουλο μέσα στην περιοχή, ο Παπασπηλιόπουλος πρόλαβε και έκοψε τον επιθετικό της ΑΕ Ερμιονίδας την τελευταία στιγμή.

15’: Ο Τριμπόνιας βρήκε με… κάθετη τον Ντινόπουλο μέσα στην περιοχή, αυτή τη φορά ο στράικερ μας σούταρε, αλλά μπλόκαρε ο πορτιέρο της ομάδας της Ηλείας.

19’: Γκοοοολλλλλ (1-0)! Μετά από ωραία ανάπτυξη της ΑΕ Ερμιονίδας, ο Ζεκιράι βρήκε τον Τριμπόνια, ο οποίος πάτησε περιοχή από τα δεξιά, «χόρεψε» τον αμυντικό με προσποιήσεις και με το δεξί έστειλε την μπάλα ψηλά στο δεξί «παραθυράκι» – βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι – χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Τσεκούρα Α.

29’: Ο Γεωργακόπουλος έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή μετά από κόρνερ του Νιφορόπουλου και η μπάλα έφυγε άουτ από το δεξί δοκάρι.

31’: Ο Οικονομίκος πέρασε στα δεξιά στον Ψύχα, αυτός βρήκε τον Τριμπόνια, ο οποίος έκανε επικίνδυνη σέντρα, αλλά… καθάρισε τη φάση ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης, μπλοκάροντας την μπάλα.

34’: Ο Νιφορόπουλος έκανε σέντρα-σουτ από τα δεξιά και ο Βιρβίλης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ με το κεφάλι.

35’: Ο Νιφορόπουλος εκτέλεσε επικίνδυνα το κόρνερ και ο Τζιέρης με το κεφάλι παραχώρησε νέο, μέσα από τη μικρή περιοχή.

45’: Ο Σπανός σούταρε άστοχα μέσα από την περιοχή, μετά από διώξιμο της άμυνας σε κόρνερ του Νιφορόπουλου.

47’: Ο Νιφορόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Μαγκαφίνης έδιωξε σωτήρια με το κεφάλι στο πρώτο δοκάρι…

48’: Ο Νιφορόπουλος έκανε, πίσω από τη σέντρα, τη βαθιά μπαλιά στον Κούστα, αυτός πάσαρε στον Γεωργακόπουλο, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής και μπλόκαρε ο Πονηρός.

51’: Ο Τριμπόνιας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ, με τον σύλλογό μας να χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει ξανά.

57’: Ο Τριμπόνιας σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ.

65’: Ο Ζεκιράι δοκίμασε το αριστερό του πόδι έξω από την περιοχή και έδιωξε πολύ δύσκολα με τα χέρια προς τα πλάγια και αριστερά ο Τσεκούρας Α.

68’: Ο Μιγιένγκα βρέθηκε μέσα στην περιοχή αριστερά και πλάγια, μετά από εκτέλεση πλάγιο του Μαγκαφίνη, έκανε το σουτ και μπλόκαρε ο πορτιέρο του ΠΑΟΒ.

70’: Ο Ντινόπουλος κατέβασε πολύ ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή, μετά από βολέ του Πονηρού, σούταρε από πλάγια (δεξιά), αλλά πρόλαβε να βάλει την κόντρα ο Παπασπηλιόπουλος.

71’: Ο Κάρδαρης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Τζιέρης πρόλαβε να διώξει μέσα στην περιοχή με το κεφάλι.

74’: Ο Γκιντίνι σούταρε από πλάγια και η μπάλα κατέληξε άουτ.

78’: Μετά από κλέψιμο της μπάλας και άμεση μετάβαση, ο Σκρίντα προχώρησε με την μπάλα και σούταρε άουτ, ενώ θα μπορούσε να… σπάσει στα δεξιά στον Μιγιένγκα, ο οποίος ήταν μόνος του μέσα στην περιοχή.

79’: Ο Κοντομίχης σέντραρε από δεξιά και πρόλαβε να διώξει ο Τζιέρης μέσα στην περιοχή.

Πολύ καλή απόδοση είχε ο διαιτητής του αγώνα, Γιανναράκης Ιωάννης, ο οποίος ήταν κοντά στις φάσεις και είχε πολύ καλή συνεργασία με τους βοηθούς του – είχαν, επίσης, σωστές υποδείξεις – Λαμπροπούλου Σταυρούλα και Τριανταφυλλίδη Αρχιμήδη, όλοι του συνδέσμου Πειραιά. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κάρδαρης (51’), Τάσιος (80’), Κούστα (90’). Ο ρέφερι έδειξε δυο φορές κίτρινη κάρτα και στον πάγκο της φιλοξενούμενης στο 72’ και στο 87’ για έντονες διαμαρτυρίες.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός, Μαγκαφίνης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μιγιένγκα (90’+3 λ.τ. Καραφιλάι), Τριμπόνιας (84’ λ.τ. Αλεξανδρής), Ζεκιράι, Ντινόπουλος, Οικονομίκος (72’ Σκρίντα), Ψύχας, Τάσιος.

ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Λαμπρόπουλος): Τσεκούρας Α., Κοντομίχης, Παπασπηλιόπουλος, Νιφορόπουλος, Κούστα, Γεωργακόπουλος, Σπανός, Κάρδαρης, Τσεκούρας Κ. (39’ λ.τ. Πλαστουργός), Διονυσόπουλος, Μπελιάρντι.

Η Κόρινθος πέρασε νικηφόρα (0-2) και απο την Βάρη για την 22η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +4 από την δεύτερη θέση στην οποία βρίσκεται πλέον η Ρόδος που πέρασε με 0-3απο το Αίγιο.

Στην 3η θέση προωθήθηκε ο Παναργειακός (φωτο) που νίκησε 0-1 στο Μαρκόπουλο, υποσκελίζοντας την Θύελλα Ραφήνας που έχασε 1-0 στη Ρόδο απο τον Ιάλυσο και υποχώρησε στην 4η θέση.

Στους κερδισμένους της ημέρας η Ελλάς Σύρου που νίκησε 0-2 στα Μέγαρα και βρέθηκε στην εξάδα ενώ νέα νίκη σημείωσε η Εράνη με 3-0 επι της ΑΕΡ Αφάντου.

Αναλυτικά:

Βαθμολογία: