Εύκολα κέρδισε ο Παναργειακός, ήττα Ερμιονίδας εκτός (ΒΙΝΤΕΟ)

92

Μόνη πρώτη στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής η Κορίνθος με διαφορά 4 βαθμών από Θύελλα Ραφήνας, Ρόδο και Παναιγιάλειο που ισοβαθμούν στην 2η θέση, ακολουθεί στην 3η θέση ο Παναργειακός με μόλις 2 βαθμούς πίσω.

Η Κόρινθος έμεινε και πάλι μόνο στο ρετιρέ καθώς επιβλήθηκε 4-0 του Πανελευσινιακού την ίδια ώρα που η Θύελλα Ραφήνας άφηνε δυο βαθμούς στη Ρόδο στην Βάρη (0-0).

Στην 2η θέση μαζί συνεχίζει και η  Ρόδος μαζί με τον Παναιγειάλειο.

Η ομάδα της Ρόδου κέρδισε εντός έδρας την Ερμιονίδα με 4-0 και ο Παναιγίαλειος εκτός έδρας την ομάδα του Πυλίου.

Θέσεις στην βαθμολογία κέρδισε ο Παναργειακός μετά την εντυπωσιακή του νίκη με 4-0.

Αναλυτικά:

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΙΑΛΥΣΟΣ   4-0

Μία μεγάλη νίκη πέτυχε η ανανεωμένη ομάδα του Άργους στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής στο Άργος για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ εθνικής.

Κέρδισε εύκολα με 4-0 την ομάδα του Ιαλυσού Ρόδου και σκαρφάλωσε στην 3ή θέση με 39 Βαθμούς σε συνολικά 11 νίκες 6 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες.

Ο Παναργειακός παρουσιάστηκε αποφασισμένος και πιο δυνατός από το πρώτο λεπτό και δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα του Ιάλυσου για αντίδραση.

Η ομάδα του Άργους πήρε γρήγορα κεφάλι στο σκορ, στο 5ο  λεπτό του παιχνιδιού με την καρφωτή κεφαλιά του Ροκάι μετά από όμορφη σέντρα του Πρίκα μέσα στην μικρή περιοχή.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και μετά από πολλές φάσεις και πίεση από την ομάδα του Άργους  ήρθε το 2-0 στο 43΄με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Πρίκα

Στο 59′ έγινε το 3-0 με σκόρερ τον Τσάνι από σέντρα του Ντε Σόουζα. Το τελικό 4-0 έγινε στο 87΄με σκόρε τον Τσίωλη έπειτα ασίστ του Κατσή.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΙΑΛΥΣΟΣ   4-0:

 

ΑΣ ΡΟΔΟΣ – ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  4-0

Η ΑΕ Ερμιονίδας γνώρισε την ήττα (4-0) στο ΕΑΚ Καλλιπάτειρα της Ρόδου από την ομώνυμη ομάδα, την Κυριακή (04/02), για την 21η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά που τη χωρίζει από τις θέσεις που προσφέρουν σωτηρία, παραμένοντας στους 12 βαθμούς.

Η ομάδα της Αργολίδας δεν κατάφερε να αντέξει στην πίεση που άσκησαν τα «ελάφια» από την αρχή του αγώνα, έδειξε περισσότερο απειλητική στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στις φάσεις που δημιούργησε, δεν μπόρεσε να σκοράρει…

Η γηπεδούχος βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 2’, όταν ο Μπαρμπαρούσης νίκησε τον Πονηρό, αφού νωρίτερα είχε προηγηθεί λάθος της άμυνάς, με τον επιθετικό της Ρόδου να κάνει δική του την μπάλα από τον Βιρβίλη.

Αυτό το γκολ δυσκόλεψε και άλλο το έργο της ομάδας της Ερμιόνης, με τη Ρόδο να διαχειρίζεται το υπέρ της σκορ.

Στο 21’ ο Πατσιαβούρας έκανε τη σέντρα, ο Μπαρμπαρούσης έπιασε την κεφαλιά και ο Πονηρός «έβγαλε» τη φάση με υπερένταση.

Τελικά, τα «ελάφια» έφτασαν στο 2-0 στο 26’, όταν ο Μπαρμπαρούσης έδωσε στον Ζούνη, ο οποίος μετά από ατομική προσπάθεια έκανε παράλληλη σέντρα και πρώτος από κοντά σκόραρε το 2ο του τέρμα στο ματς.

Στο 30’ ο Λίμα σούταρε από καλή θέση, μετά από πάσα του Ζούνη, και η άμυνά της ΑΕ Ερμιονίδας έκοψε σωτήρια την μπάλα.

Η Ρόδος πέτυχε το 3-0 στο 31’, με δυνατό σουτ του Ζανάκη στην κίνηση, μετά από σέντρα του Ζούνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο για τον σύλλογό της Ερμιόνης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι Ντινόπουλος και Οικονομίκος, με τον πρώτο να απειλεί στο 50’, όταν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η ΑΕ Ερμιονίδας απείλησε και στο 64’, αλλά και πάλι το σουτ του Τριμπόνια έφυγε άουτ.

Η Ρόδος στο 65’ έφτασε στο 4-0, όταν ο Πατσιαβούρας γύρισε στον Ζούνη και ο τελευταίος σκόραρε με σουτ στην κίνηση.

Στο 80’ ο Λαθύρης έκανε παράλληλο γύρισμα, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Τζιέρη και ο Πονηρός έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεώργιος Λάτσιος, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Θεοδόσιο Πετρίδη και Δημήτριο Τέσση, όλοι από τον Πειραιά.

Οι συνθέσεις:

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Πατσιαούρας (78’ Νικολόπουλος), Τρόκα, Καψάλης, Ζαχαρός (74’ Μπουρνέλης), Καρδάμης, Ζανάκης (67’ Δούμτσης), Μπαρμπαρούσης, Λίμα (74’ Γκολφινόπουλος), Ζούνης (74’ Λαθύρης), Λάσκαρης.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός, Μαγκαφίνης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μιγιένγκα (80’ Μεχμετάι), Τριμπόνιας, Σκρίντα, Ζεκιράϊ (69’ Καράι), Αλεξανδρής (46’ Ντινόπουλος), Ψύχας (46’ Οικονομίκος), Τάσιος (80’ Ζάββος).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα Ρόδος-Α.Ε Ερμιονίδας 4-0

Βαθμολογία Γ εθνική 3ου ομίλου: