Ο Τάκης Αναγνωσταράς Γεν. Γραμματέας του Δήμου Ναυπλιέων

522
Παναγιώτης Αναγνωσταράς

Με απόφαση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού, η οποία αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα Γενικού Γραμματέως του Δήμου Ναυπλιέων.

Όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση «Διορίζουμε τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά του Γεωργίου, στη θέση του (μετακλητού) Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ναυπλιέων. Ο Γενικός Γραμματέας απολύεται με απόφαση του Δημάρχου, που δημοσιεύεται σε περίληψη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Επίσης παύει να ασκεί τα καθήκοντά του και απολύεται αυτοδικαίως όταν ο Δήμαρχος απωλέσει την ιδιότητα του για οποιονδήποτε λόγο»

Το σκεπτικό της απόφασης αναγνωρίζει ότι «Ο κ. Παναγιώτης Αναγνωσταράς έχει πολυετή πείρα στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα του Δήμου Ναυπλιέων καθώς είχε διατελέσει πολλά χρόνια Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλιέων καθώς και Πρόεδρος και μέλος νομικών προσώπων του Δήμου».

Η συνεργασία του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για την κάλυψη της θέσης του Γενικού Γραμματέως του Δήμου θεωρείται ως πολύ μεγάλη επιτυχία του Δημήτρη Ορφανού και απομένει στον χρόνο να φανεί «τι ακριβώς σημαίνει αυτό» και πως θα επιδράσει στις σχέσεις του Κωνσταντίνου Μάκαρη με τον Δημήτρη Ορφανό και τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά.

Ο νέος Γεν. Γραμματέας του Δήμου Ναυπλιέων υπήρξε κορυφαίο στέλεχος της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, με την οποία και εξελέγη πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος, για να παραιτηθεί στη συνέχεια και να αντικατασταθεί από τον γιατρό  Βασίλη Βασιλόπουλο.