Νίκη Παναργειακού – Ισοπαλία  Ερμιονίδας (ΒΙΝΤΕΟ)

48

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ    1-2

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Παναργειακό μας απέναντι στον Αστέρα Βάρης με σκορ 1-2 για την 20η Αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι «Λύκοι» ξεκίνησαν τον αγώνα πολύ δυνατά έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, απειλώντας με το De Souza με σουτ στο 12ο λεπτό.

Ο Παναργειακός προηγήθηκε με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μαρίνη στο 26ο λεπτό έκανε το 0-1. Το πέναλτι κέρδισε ο Ηλιόπουλος.

(δείτε το 0-1 με εκτέλεση πέναλτι του Μαρίνη)

https://www.facebook.com/panargeiakosapo1926/videos/302450609475494

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν μετά το 30ο λεπτό όπου έχασαν δύο ευκαιρίες αλλά βρέθηκαν απέναντι στο Καραργύρη ο οποίος σταμάτησε επιτυχώς τους Ντουλια και Ψυχογιό.

Στο 40ο λεπτό ο Βασιλειάδης ισοφάρισε με σουτ και έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναργειακός ήταν καλύτερος δεν κινδύνεψε και σε μία από τις επιθέσεις.

Ο Καρέλης σεντραρε και ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 1-2.

Νίκησε στη Βάρη στον τοπικό Αστέρα με 1-2 και τον ξεπέρασε στο βαθμολογικό πίνακα, ανεβαίνοντας στην 5η θέση.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ ΑΟ    0-0

Στην ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) έμεινε η ΑΕ Ερμιονίδας στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, την Κυριακή (28/01), απέναντι στον ΑΟ Πυλίου Κω για την 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την ομάδα που έχει, πλέον, 12 βαθμούς, να χάνει μεγάλη… ευκαιρία, ώστε να επιστρέψεις στις νίκες και να πλησιάσει τις θέσεις παραμονής.

Η ομάδα της Ερμιονίδας κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην επίτευξη τουλάχιστον ενός γκολ, που θα άνοιγε την… πόρτα για το «τρίποντο».

Η ΑΕ Ερμιονίδας βρήκε απέναντί της έναν αντίπαλο (ανέβηκε στους 20 πόντους), που κοίταξε πρωταρχικά να μην κινδυνέψει και να μη χάσει και στη συνέχεια προσπάθησε να βγει μπροστά, έχοντας μονάδες για να δημιουργούν… καταστάσεις από τη μέση και μπροστά.

Οι παίκτες, παρά τις μάχες που έδωσαν σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο, δυσκολεύτηκαν να φτάσουν με αξιώσεις, απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά σε περιπτώσεις που έγινε αυτό, έλειψε το… καθαρό μυαλό.

Όπως στο 90’+1, όταν ο Βιρβίλης με κεφαλιά μόνος του μέσα στην περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλεξανδρή, έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Ντινόπουλος έδωσε περισσότερες μάχες, προσπαθώντας να… σπάσει την μπάλα, ενώ όποτε βρέθηκε στην περιοχή, αυτό δεν έγινε με καλές προϋποθέσεις.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

 

Αποτελέσματα 3ου ομίλου Γ Εθνική:

Βαθμολογία Γ΄ Εθνικής 3ου ομίλου: