Με λαμπρότητα  ο Αγιασμός στο Παράρτημα ΕΑΑΝ Ηλείας

214

Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 τελέστηκε ο ετήσιος Αγιασμός στο γραφείο του Παραρτήματος ΕΑΑΝ Ηλείας, Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ηλείας & Ωλένης κ.κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ συνεπικουρούμενου από τους Εφημέριους Αγίας Κυριακής Πύργου πατέρα Βασίλειο Λαγκαδινό , Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου πατέρα Νικόλαο Κατσηδήμα  και Αγίου Σπυρίδωνος Σκουροχωρίου πατέρα Νικόλαο Αθανασόπουλο με την παρουσία Συναδέλφων από την περιοχή του Πύργου.

Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των βουλευτών Ηλείας: εκ μέρους του Κου Διονυσίου Καλαματιανού ο Κος Θωμάς Δακουράς και εκ μέρους του Κου Κατρίνη η Κα Μαίρη Σκλιά, ο Δήμαρχος Πύργου Κος Στάθης Καννής, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Κος Δημήτριος Μεσσαλάς , οι Αντιδήμαρχοι Κος Νίκος Θεοδώρου, Κος Θεόδωρος Κόρδας, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Κος Λάκης Αθανασόπουλος,  Κος Αθανάσιος Τσαμπρινός και ο Κος Βασίλης Λιακόπουλος.

Ο Υποδιοικητής της ΣΕΤΤΗΛ Αντισυνταγματάρχης Παναγιώτης Γκολφινόπουλος και η Σημαιοφόρος (Ε) Σωτηρία Πετροπούλου Π.Ν. , o πρόεδρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Πύργου Κος Γιάννης Νικολόπουλος , σύσσωμο το Δ.Σ. του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ. Νομού Ηλείας, τα Μέλη του Δ.Σ. Ε.Α.Α.Α. Νομού Ηλείας Σμήναρχοι ε.α. Χρήστος Παρασκευόπουλος & Δημήτριος Λόλας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κος Νικόλαος Παναγιωτακόπουλος και συλλόγου οι Λάτρεις της θάλασσας Κος Σάκης Αντωνόπουλος, ο επικεφαλής της ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ Κος Χάρης Μιχαλακόπουλος, ο τ. Πρόεδρος της Τ.Κ. Λεχαινών Κος Γεώργιος Γαλάτης,  τ. Πρόεδρος της Τ.Κ. Φιγαλείας Κα Ολυμπία Κατσάμπουλα  και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Νέων Νέας Φιγαλείας Κος Θάνος Χουλιάρας.

Μετά τον Αγιασμό και κατά την διάρκεια της ανταλλαγής των ευχών το Δ.Σ. του Παραρτήματος είχε φροντίσει για τα “δέοντα” τα οποία συνοδεύονταν από πεπαλαιωμένο τσίπουρο 25 ετών!!!!

Το Δ.Σ. του Παραρτήματος ευχαριστεί όλους που μας Τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε μια Καλή και Δημιουργική Χρονιά!!

 ΠΗΓΗ: https://odigos.gr/