Ηττήθηκαν οι ομάδες της ΕΠΣ Αργολίδας Κ-14 & Κ-16 (ΒΙΝΤΕΟ)

216

Με ήττα ξεκίνησε  η ομάδα Κ14 της ΕΣΠΑ Αργολίδας  στο ντεμπούτο της 1ης αγωνιστικής καθώς στο πρωινό ματς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων που έγινε στο γήπεδο Γαλατσίου έχασε με 3-1 από την ΕΠΣ Αθηνών.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου κατάφερε να προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο με 1-0 με γκολ του Αχουλιά. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε άλλες δυο φορές κάνοντας έτσι το 3-0 χάρη σε γκολ των Μπάκα και Ρούσση. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προς το τέλος σε 3-1 με τον Πριόβολο.

Δοκάρι για την ΕΠΣ Αθηνών είχε ο Μπάκας.

ΕΣΠ ΑΘΗΝΩΝ (Δημητρης Κωνσταντοπουλος): Σαρακασίδης, Καπελλέρης (78′ Αναστασάκης), Πανουργιάς, Τερζόπουλος, Αθανασάκης, Μακρογαμβράκης, Τσαντήλας (78′ Δημολιάνης), Ρούσσης (58′ Πούπα), Αχουλιάς, Μάκος (70′ Μηδελλιάς), Μπάκας (70′ Μανσόλας).

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (Βασίλης Γεωργακόπουλος): Μποζιονέλος, Κωσταρέλος (60′ Βλαντούσης), Ροκιζας (56 Λεμπέτζης), Τσιώλης, Πανουτσόπουλος (56′ Βλάχος), Τσουνάπης (60′ Συξερης), Τριβυζάς, Κασίμος, Πριόβολος, Μπαρδης, Σμυρνιωτάκης (59′ Τότσικας).

 Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα ΕΠΣ Αθηνών  Κ14 – ΕΠΣ Αργολίδας Κ-14

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την προσπάθεια τους και η Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Αθηνών Κ16 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων

Η Κ16 της ΕΠΣ Αθηνών επικράτησε με 4-1 επί της αντίστοιχης της Αργολίδας, με τα παιδιά του Τάσου Δημητρίου να κάνουν εξαιρετική εμφάνιση. Στο 4′ ο Στεφανίδης έκανε το 1-0, με την Αργολίδα να ισοφαρίζει στο 10′.

Στο 35′ ο Μπουρνιάς έκανε το 2-1, με τον Πουγαρίδη στο 56′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 77′ ο Μπελιάς.

ΕΠΣ ΑΘΗΝΏΝ: Πολύμερος, Κύρου (60′ Γεωργιάκος), Μουλάι (78′ Ευσταθίου), Ντάκα, Σωμακέλλης, Κολοκυθάς, Μπουρνιάς, Γέρος (75′ Μουρούτης), Στεφανίδης, Πουγαρίδης (65′ Προβατάρης), Ξεφτάς (55′ Μπελιάς).

ΕΠΣ Αργολίδας: Αργύρης, Μπακογιάννης, Μιχαλόπουλος, Κούβαλης, Μπλάτσος, Ρούσσης, Ντρούλιας, Κωτσιαντής, Μπαλάσκας, Γιωνάς, Τσαγδής, Βλάσσης, Ταραντήλης, Λαυρενιάδης, Κωστόπουλος, Νταβέλος, Ρίζος, Γκετσάι, Μποζιονέλος, Δαγρές.

Την ερχόμενη Τετάρτη 17 Γενάρη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής και οι δύο ομάδες της ΕΠΣ Αργολίδας Κ-14 και Κ16, θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Λακωνίας στο γήπεδο του Τολού.