Τα αποτελέσματα των αγώνων της Αργολίδας

96

Α1 κατηγορία: Μετά και από την 10 Αγωνιστική ο Πανναυπλιακός κέρδισε τον Ατρόμητο Παναριτίου  με 4-1 και παραμένει στην πρώτη θέση αήττητος με μόλις μία ισοπαλία σε απόσταση αναπνοής από τον Φοίνικα. Αναμένετε σκληρή μάχη ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, που διεκδικούν το πρωτάθλημα έχοντας μόνο ένα βαθμό διαφορά ανάμεσα τους.

Βαθμολογία Α1 :

Α2 κατηγορία:

Α2, 1ος όμιλος μετά από 6 αγωνιστικές ο Κεραυνός Ιρίων μαζί

με τον Ολυμπιακό Άργους συνεχίζουν στην κορυφή έχοντας κάνει το 6 στα 6

Βαθμολογία:

Α2, 2ος όμιλος μετά από 6 αγωνιστικές στην κορυφή βρίσκετε ο  Αστέρας Μπόρσα με τη Ύδρα μετρώντας μόνο νίκες αλλά με ένα βαθμό πίσω ακολουθούν Μέθανα και Ηλιόκαστρο.

Βαθμολογία:

Β Εθνική Γυναικείου πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου

ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ – ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ 0-2

Την πρώτη του φετινή ήττα γνώρισε η ομάδα του ΦΕΙΔΩΝΑ στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Ίκαρο Πετρωτού για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών.

Οι γηπεδούχες, παρά τις σημαντικές απουσίες, είχαν πολύ καλή απόδοση και κυριάρχησαν και στα δύο ημίχρονα, ωστόσο δεν κατάφεραν να μετουσιωσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με αποκορύφωμα δύο τετ-α-τετ της Γαλάνη και ένα της Βαλκάνη αλλά και ένα χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Οι φιλοξενουμενες απείλησαν με δύο στατικές φάσεις, στις οποίες κατάφεραν να σκοράρουν (με αυτογκόλ στο 49′ και με ωραία κεφαλιά της Συρμή στο 71′) και πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το ματς επισκιάστηκε από τους σοβαρούς τραυματισμούς της Φανής Παντελάκη και της Βάσιας Βάτσικα. Ευχόμαστε στις δύο αθλήτριες περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

ΦΕΙΔΩΝ (Δ. Τότσικας): Μούγιου, Κουκουμάνου, Παπανικολοπούλου, Σταύρου, Βαλκάνη, Αρέστη, Γαλάνη, Σαμπάνη, Παντελάκη (41′ Τάτα – 85′ Οικονόμου), Τριανταφύλλου, Δημητρίου.

ΊΚΑΡΟΣ (Α. Ζήκος): Ψάλτη, Τζουρα, Παπακυριαζή, Βάτσικα (62′ Ζώτου), Κέτα, Τσαραντάνη, Κωστοπουλου, Μούκα (90′ Ράικου), Συρμή, Τσάμη (85′ Θανοπούλου), Πουρνιά,

Βαθμολογία: