Συνεργαζόμενος υποψήφιος ορίζεται σε θέση ευθύνης σημαντικού τομέως

216

Άνοιξε ο δρόμος των συνεργασιών εκλεγμένων Δημάρχων με συνδυασμούς που τους στήριξαν τη δεύτερη Κυριακή. Όπως αποδεικνύεται ο νόμος το επιτρέπει και η δημόσια στήριξη για τη δεύτερη Κυριακή, προφανώς, το επιβάλει.

Ως απόδειξη δημοσιεύουμε τη γνωστοποίηση ότι, αρχηγός παράταξης που δημοσίως παρείχε στήριξη σε (εκ του λόγου αυτού) εκλεγέντα Δήμαρχο, αναλαμβάνει θέση ευθύνης ως εντεταλμένος Σύμβουλος και προτείνεται ως Πρόεδρος Ιδρύματος της πόλης.

Όλα αυτά τα καλά συμβαίνουν στον δήμο Θεσσαλονίκης όπου, ο εκλεγείς Δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης αναθέτει καθήκοντα εντεταλμένου συμβούλου στον Δρόσο Τσαβλή, στην αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης και Πρόνοιας.

Διαβάστε τη σχετική είδηση από το POLITICAL που έχει πάντοτε έγκυρη πληροφόρηση από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης:

«Η έκπληξη στο σχήμα διοίκησης ακούει στο όνομα Δρόσος Τσαβλής. Ο γιατρός, ο οποίος κατέβηκε υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Οκτωβρίου με την παράταξη “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ” και στον β’ γύρο εξέφρασε στήριξη προς τον κ. Αγγελούδη, αναλαμβάνει εντεταλμένος σύμβουλος στην αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης και Πρόνοιας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θεώρησε πως ο κ. Τσαβλής λόγω της ιδιότητας του πνευμονολόγου και του έργου που έχει διατελέσει στον χώρο της υγείας και της αυτοδιοίκησης μπορεί να βοηθήσει. Και στο πλαίσιο αυτό έγινε το «άνοιγμα». Παράλληλα, ο κ. Τσαβλής θα προταθεί για πρόεδρος στο ΔΣ του Δημοτικού Βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός».

Το αυτοδιοικητικό προηγούμενο της Θεσσαλονίκης, επαναφέρει το ερώτημα «αν θα υπάρξει και αν θα δημοσιοποιηθεί κάποιου είδους συνεργασία στον δήμο Άργους Μυκηνών και στον Δήμο Ναυπλιέων». Ως γνωστόν, οι κ.κ. Δημήτρης Ορφανός και Γιάννης Μαλτέζος εξελέγησαν την δεύτερη Κυριακή (αν και στην πρώτη Κυριακή είχαν καταλάβει τη δεύτερη θέση με σημαντική διαφορά από τους κ.κ. Δημήτρη Κωστούρο και Δημήτρη Καμπόσο αντιστοίχως), χάρις στην δημόσια στήριξη που τους παρείχαν οι μικρότερες παρατάξεις των κ.κ. Κ. Μάκαρη και Π. Παπαϊωάννου –Π.Θωμόπουλου, μετά από προηγούμενες συμφωνίες.