Παλαμήδειος Άθλος την επόμενη Κυριακή

61

Ο ∆ήµος Ναυπλιέων, ο ∆ηµοτικός Οργανισµός Αθλητισµού, Πολιτισµού, Τουρισµού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας, διοργανώνουν τον αγώνα Ιστορικής Μνήμης για την Επέτειο της Άλωσης του Παλαμηδίου, στον Παλαμήδειο Άθλο: «Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου – Nafplio Castle Run» την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023.

Η σημαντική διοργάνωση θα αποτελέσει τον επίλογο των  Εορταστικών Εκδηλώσεων που γίνονται για την επέτειο απελευθέρωσης του Ναυπλίου και υλοποιείται  µε την υποστήριξη του Υπουργείου Αθλητισµού και Πολιτισµού.

Οι δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή σε μια από τις δύο διαδρομές της διοργάνωσης θ’ απολαύσουν έναν αγώνα που συνδυάζει τις υψηλότερες αθλητικές προδιαγραφές με μία μεγάλη γιορτή, στο μαγευτικό Ναύπλιο! (Η προθεσμία συμμετοχής έληξε χθες 1η Δεκεμβρίου).

Η συμμετοχή περιλαμβάνει:
– Τον «Παλαμήδειο Άθλο» µε ανάβαση στο κάστρο του Παλαμηδίου,
– Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης για την Επέτειο της Άλωσης του Παλαμηδίου .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα του φορέα:  https://doppat.gr/ και από την σελίδα στο Facebook του ΔΟΠΠΑΤ: https://www.facebook.com/doppat.nafplio
Οργανωτική Επιτροπή.