Η παράταξη Ορφανού ετοιμάζεται

352
Δημήτρης Διακαίος και Άντζυ Παναγιωτακοπούλου. Το νέο αίμα στην παράταξη Ορφανού

Η εκπαιδευτική Ημερίδα της ΚΕΔΕ απευθυνόταν προς τους νέους Δημάρχους της Πελοποννήσου και της Αττικής. Αντικείμενο της επιμόρφωσης ήταν οι αρμοδιότητες, το νομοθετικό πλαίσιο και οι διαδικασίες που ισχύουν για την Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού.

Ο Δημήτρης Ορφανός, παρά το βεβαρημένο του πρόγραμμα την παρακολούθησε. Μαζί του και μια ομάδα 10 εκ των νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού του, οι οποίοι μετέβησαν στην Αθήνα με ίδια μέσα για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, αν και το περιεχόμενο της Ημερίδας δεν ήταν προσανατολισμένο στις ευθύνες των απλών Δημοτικών Συμβούλων ή των Αντιδημάρχων.

Για την Ιστορία καταγράφουμε τους φιλομαθείς νέους Συμβούλους και τονίζουμε πως το τελευταίο θέμα της Ημερίδας, είχε ως θέμα  «Η επικοινωνιακή πολιτική των ΟΤΑ» με εισηγητή τον Διδάκτωρα Πολιτικής Επικοινωνίας του Queen Mary University of London και Διδάσκοντα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Πάνο Κολιαστάση.

Για όσους επιμένουν να παραβλέπουν ότι η επικοινωνιακή πολιτική των ΟΤΑ αποτελεί σημαντικό κομμάτι της διακυβέρνησης και της λειτουργίας των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, να θυμίσουμε ότι οι αιρετοί των ΟΤΑ οφείλουν να προωθούν τις πολιτικές τους στο κοινό, αναπτύσσοντας στρατηγικές επικοινωνίας μέσω των ΜΜΕ και των social media.

Οι 10 που επιμορφώθηκαν είναι, αλφαβητικά:

Γκούμας Χρήστος

Διαλιάτσης Δημήτριος

Δικαίος Δημήτριος

Δωρής Σωκράτης

Καραγιάννη Κωνσταντίνα

Πανουτσόπουλος Αθανάσιος

Παναγιωτοπούλου Αγγελική

Τριανταφύλλου Ραφαήλ

Τζιαρίμας  Γιάννης

Φραγκιουδάκης Γεώργιος