Διαμαρτυρία για την οπαδική βία κατά Αστυνομικών

35

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, οι αστυνομικοί της Αργολίδας στο Ναύπλιο.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας έγινε στις 2 το μεσημέρι, έξω απ’ το κτίριο της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας στο Ναύπλιο. Στη συγκέντρωση συμμετείχε και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας.

Η διαμαρτυρία με θέμα την αθλητική και την οπαδική βία, εντάσσεται στις παραστάσεις διαμαρτυρίας οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Ελλάδος.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας εξέδωσε την κατωτέρω ανακοίνωση:

«Χθες, 11/12/2023, Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. διαμαρτυρήθηκαν έξω από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις ολόκληρης της Χώρας, για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφος μας Γεώργιος ΛΥΓΓΕΡΙΔΗΣ.

Η απάντηση της Κυβέρνησης, ενώ ο ΓΙΩΡΓΟΣ δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ήταν να εξαγγείλει “ξαναζεσταμένα” μέτρα που φτάνουν στα όρια της κοροϊδίας.

Από την πλευρά μας οι προτάσεις μας ήταν και είναι ξεκάθαρες. Η Αστυνομία επιβάλλεται να αποχωρήσει από τα γήπεδα και τα αδικήματα κατά Αστυνομικών να γίνουν ιδιώνυμα. Η αναγνώριση της ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ της εργασίας μας είναι επιβεβλημένη.

Καλούμε την Κυβέρνηση να εισακούσει τις προτάσεις μας και όλες οι Ανώνυμες Εταιρείες που λυμαίνονται το χώρο του αθλητισμού να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Σε διαφορετική περίπτωση η απάντηση είναι μια… Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Σας υπενθυμίζουμε ότι:

-Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ,

-ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ»