Οι διακρίσεις έφεραν την εισαγωγή σε ΑΕΙ

73

Δύο αθλητές του Τσόϊ Λι φατ που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ανταμείβονται για τις επιτυχίες τους με την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Πρόκειται για την Ιωάννα Μαρία Μπεκιάρη και τον Παναγιώτη Κατσιδήμα. Η επιτυχία αυτή προέκυψε λόγω των διακρίσεών τους στο άθλημα του Γουσού Κουνγκ φού. Για την μεν αθλήτρια Μπεκιέρη Μαρία Ιωάννα, από την διάκρισή της στο 9ο παγκόσμιο πρωτάθλημα, για τον δε αθλητή Κριτσιδήμα Παναγιώτη από την διάκριση του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι διακρίσεις τους έδιναν το δικαίωμα να εισαχθούν άνευ εξετάσεων σε όποια ανώτατη σχολή ήθελαν. Και οι δύο επέλεξαν την σχολή της Γυμναστικής Ακαδημίας.

Ο  πρόεδρος του «Συλλόγου Τσόϊ Λι φατ Ελλάδας» κ. Σταθόπουλος Γεώργιος, με δημόσια επιστολή του τους «Συγχαίρει και εκφράζει τις θερμότερες ευχές,  για καλή πρόοδο και δύναμη για την εισαγωγή τους στην σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού  του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου».

Η επιστολή του κ. Γ. Σταθόπουλου καταλήγει «Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στους δασκάλους και προπονητές μας, που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά μας.

Ως πρόεδρος του συλλόγου αλλά και ως  γονιός, σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον νέο κύκλο σπουδών σας και καλή πρόοδο».