Η Μαρία Μπαρουτσάκη τιμάει τον Στ. Κυριακού

178

(Αναδημοσίευση από το F.B. της Μαρίας Μπαρουτσάκη)

Δέκα χρόνια πριν. Ήμουν άρρωστος και επειδή βαριόμουν στο κρεβάτι είχα βγει και έπαιζα με τα σκυλιά μου… Καινούριος ακόμα ο χώρος και είχα ξοδέψει όλα μου τα λεφτά για την αγορά με αποτέλεσμα να μην μου έχει μείνει φράγκο για διαμόρφωση. Ούτε σπιτάκια δεν είχα λεφτά να τους πάρω. Όταν έβρεχε μαζευόμασταν όλοι κάτω από ένα μικρό υπόστεγο που είχα στη βεράντα. Πέταγα την μπάλα και μαλώνανε ποιός θα την πρωτοφέρει.

Είμαι πραγματικά γεμάτος από αυτή τη ζωή… Και αυτό το χρωστάω σε αυτά. Ναι σε αυτά… Αυτά είναι η δύναμη, το γέλιο μου και η χαρά μου… Δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό που τους έδωσα ολόκληρη την ζωή μου. Δεν μου χρωστάνε, τους χρωστάω πολλά και εύχομαι να με έχει ο Θεός καλά ώστε να μπορέσω να τους ξεπληρώσω το χρέος μου….

Προσπάθησαν πολλοί να μας χωρίσουν αλλά έπεσαν σε τοίχο. Περιφέρειες, δήμοι, ψευτοομοσπονδίες, πολιτικοί λακέδες, ψευτοφιλόζωοι, γιαλατζί κτηνίατροι, υπαλληλάκια κτηνιατρικών υπηρεσιών και άλλοι πολλοί. Λες και τους τρώγαμε το φαγητό. Έπεσαν να μας ξεσκίσουν αλλά στο τέλος έφαγαν τα μούτρα τους.. Και συνεχίζουν να τα τρώνε. Και θα συνεχίζουν να τα τρώνε.

Ξέρετε γιατί; Γιατί η αγάπη και τα συναισθήματα από τα ζώα είναι ΑΛΗΘΙΝΑ και η αλήθεια θα κερδίζει πάντα το ψέμα, τη μιζέρια και την βρωμιά…. Μα πάντα!!!

Στέλιος Κυριακού