Δεκτή η προσφυγή  που γλυτώνει τους δημότες από 800.000 ευρώ και επιπλέον 100.000/έτος

432

Φρένο στις «διαρροές» από τα ταμεία του Δήμου. Διαρροές που προέρχονται από «περίεργες» διαδικασίες της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Δεκτή έγινε η προσφυγή της ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ. Οι δημότες γλυτώνουν 800.000 ευρώ αναδρομικά και 100.000 περίπου το χρόνο ΙΣΟΒΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.

Χάρης Μιχαλακόπουλος

Άκυρη έκρινε την απόφαση υπ αριθμόν 485/2023 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου που αφορά τη ρύθμιση οφειλών προς τον ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού, ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου , Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Ο κος Κατσαρός έκανε δεκτή την προσφυγή της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ” κατά της υπ αριθμόν 485/2023 απόφαση Δ.Σ Πύργου.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση  στο https://odigos.gr

Νώντας Κυριαζής

Επιπλέον ανακοίνωση έκανε και ο κ.Νώντας Κυριαζής που έπαιξε και αυτός καταλυτικό ρόλο στη διαφύλαξη της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, από αυτή την «περίεργη» (τουλάχιστον) εμμονή της Δημοτικής Αρχής σε αυτό το ζήτημα.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι στις δημοτικές  εκλογές που διεξήχθησαν η απερχόμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε υποψηφιότητες (η βασική ακυρώθηκε λόγω εκπρόθεσμης μεταδημότευσης) που είχαν σχέση με αυτή την “περίεργη” υπόθεση.

Διαβάστε και το τι έγραψε ο κ.Νώντας Κυριαζής εδώ: https://www.facebook.com/nodaskiriazis

Επίσης διαβάστε προηγούμενες αναφορές για αυτή την υπόθεση, που την παρακολουθούσε στενά το https://akromolio.gr/

Α)  https://akromolio.gr/ (η υποψηφιότητα του 1.000.000 ευρώ)

Β) https://akromolio.gr/  (Η αντιπολίτευση έβαλε στα σχοινιά τη Δημοτική Αρχή)