Μαριλένα Πουρούλα: Να κάνουμε τα σχολεία μας όμορφα και ασφαλή, σαν δεύτερο σπίτι για τα παιδιά μας

73
Μαριλένα Πουρούλα

Η Μαριλένα Πουρούλα είναι υποψήφια με το συνδυασμό της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων τον Κωνσταντίνο Μάκαρη. Διδάσκει στα Δημόσια ΙΕΚ Τρίπολης, στηρίζει την οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα της, έχει πάθος με τον Αθλητισμό και τον Εθελοντισμό.

Γέννημα θρέμμα Ναυπλιώτισσα, έχει άποψη για την πόλη της και θέλει να συμβάλλει στη βελτίωση του Τομέα Παιδεία –Εκπαίδευση. Θεωρεί ότι οι Σχολικές Επιτροπές όπως συγκροτήθηκαν και καθοδηγούνται από την απερχόμενη δημοτική αρχή δεν επιτελούν το έργο τους.

Το δόγμα της είναι «Το σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι των παιδιών μας. Πρέπει να τους προσφέρει Αγάπη, Ασφάλεια, Υγιεινή παραμονή και σωστό Περιβάλλον».

Επέλεξε, όπως λέει η ίδια, το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ γιατί έχει εμπιστοσύνη στον Άνθρωπο και Μάνατζερ Κωνσταντίνο Μάκαρη αλλά και στην ποιότητα της ομάδας των υποψηφίων που θεωρεί ότι είναι ανοιχτόμυαλοι, έντιμοι και εργατικοί.

Δείτε τη συνέντευξή της στο protagonistes.tv (διαρκεί 6 μόνον λεπτά).

https://protagonistes.tv/marilena-pouroula-na-kanoume-ta-scholeia-mas-omorfa-kai-asfali-san-deftero-spiti-gia-ta-paidia-mas/