Καλημέρα κ. Δήμαρχε (9 Οκτωβρίου)

764

Καλησπέρα Δήμαρχε της καρδιάς

Ίσως να πρόσεξες ότι έκοψα τα Μου και τα Σου. Σκέτο Δήμαρχε. Και ίσως να θυμάσαι που έγραψα γιατί τα έκοψα. Αν όχι, γιατί ήσουν απασχολημένος να μετράς τις ψήφους που έχασες, να στο επαναλάβω. «Δε γουστάρω να βάζεις μηχανάκια να με παίρνουν στο τηλέφωνο και να μου μιλάνε. Με θύμωσες και είπα τέλος τα Μου και τα Σου. Και αν σου αρέσει. Αν δεν σου αρέσει ξύδι». Πρόσεξε έγραψα ξύδι και όχι Ξύδη. Η Ξύδη σου έκοψε τον τσαμπουκά στη Μιδέα ενώ το ξύδι είναι για να πέφτουν τα γράδα του θυμού που βγάζεις κάθε τόσο.

Το δημαρχούκο όμως δεν το κόβω. Και δεν το κόβω γιατί, άσχετα που θύμωσα, δεν παύω να σου έχω αδυναμία.

Και τώρα που τα ξεκαθαρίσαμε, να πάμε στην ουσία. Το Μάκαρη, όπως λες, τον έφαγες. Είσαι σίγουρος γι’ αυτό; Και αν δώσει γραμμή ψηφίστε Ορφανό; Το έγγραφο της έξωσης θα έχει τη δική του υπογραφή και τότε, ποιος έφαγε τον άλλο; Αυτός ξεπέρασε το 21% με την πρώτη, είναι και νέος, διαθέτει και χρήμα, άρα σε 5 χρόνια έχει δυνάμεις να το ξανακάνει με επιτυχία.

Εσύ Δήμαρχε, θα μείνεις με τα αποφάγια. Και δε θα μπορείς ούτε να τα βάζεις μέσα σε σακούλα γιατί θα θεωρείται ύποπτη ενέργεια.

Άκου δημαρχούκο. Έχω καλή γνωριμία με ένα χάκερ που μπορεί να μπει στα κομπιούτερ του υπουργείου και να αλλάξει το αποτέλεσμα. Να κάνει το 27,54%  που πήρες μέσα στην πόλη του Ναυπλίου όσο θέλεις. Να μη μπορεί να σε ταπεινώνει ο κάθε Περράκης ανοίγοντας τα κιτάπια του και αποκαλύπτοντας πως είχες πάρει στις προηγούμενες εκλογές 45,11% δηλαδή 4.284 ψήφους και τώρα έμεινες με 2.670 ψήφους μόνον, δηλαδή έχασες 1.614 ψήφους μέσα στο Ναύπλιο, χώρια τα χωριά.

Λοιπόν, κοίτα να τελειώνεις στον δεύτερο γύρο (κυριολεκτώ έ…) και θα έρθω εγώ να σε πάρω να πάμε για γύρο με πίττα παρηγοριάς και να φιλιώσουμε πάλι. Γιατί, να το ξαναπώ, μπορεί να είσαι ψεύτης και αχάριστος αλλά και εγώ είμαι μαζόχα και σε πάω.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, θέλω και άλλο γύρο, Δήμαρχος.