Καλημέρα κ. Δήμαρχε (10 Οκτωβρίου)

970

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς Μου

Τι θα κάνω μαζί Σου. Δε μπορώ να Σου κρατήσω κακία, όσες μα@ακίες και αν κάνεις. Και κάνεις πολλές ρε γαμώτο.

Τέλος πάντων. Είσαι ο Δήμαρχος της καρδιάς Μου και έτσι θα παραμείνεις μέχρι το τέλος. Μέχρι 31 Δεκεμβρίου, για να μην παίρνουν τα μυαλά Σου αέρα.

Ήταν δήλωση αυτή που έκανες βρε δημαρχούκο Μου; Δεν μπορούσες να κρύψεις κάτι, όπως κάνουμε όλη με τη δήλωση της εφορίας; Ήταν ανάγκη να φανερώσεις τις σκέψεις Σου για τα στελέχη του Ορφανού; Ξεχνάς πως κάποια από αυτά ήταν παλιοί δικοί Σου;

Δηλαδή ο Σταύρος ο Γαβρήλος είναι μαθητευόμενος μάγος; Και πιο δηλαδή, είχες εμπιστευτεί την πολιτική προστασία σε ένα μαθητευόμενο μάγο και μας το έκρυβες;

Δε μας τα είπες καλά Δήμαρχέ Μου. Είπαμε να είσαι τσαμπούκος και γι’ αυτό σε γουστάρω αλλά τώρα η συνθήκες επιβάλουν να κάνεις και λίγο το μα@άκα. Δε νομίζω πως σου είναι πολύ δύσκολο.

Και αφού τον παίρνεις που τον παίρνεις τον κάθε υποψήφιο του Μάκαρη και του ζητάς να το γυρίσει, γιατί δεν πρέπει να έρθουν οι κομμουνιστές στην εξουσία, ξεκαθάρισε και ποιους εννοείς. Ο κόσμος μπερδεύεται. Ο Γκόνης πέρασε μεν το 3% αλλά, αν πιστέψω τον Περράκη (αυτόν που σε κάνει με τα κρεμμυδάκια κάθε τόσο) δεν παίρνει έδρα. Άρα, οι κομμουνιστές είναι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Διόρθωσε λοιπόν τη δήλωση και κάνε μια καινούρια όπου, αν δε θέλεις να πεις ονόματα, πες ότι «Δεν εννοώ τον Λαμπρόπουλο, το Τζαρίμα ή το Νότη κλπ, ούτε τον Ορφανό και τη Ντίνα που είναι ΠΑΣΟΚ, εννοώ τον … και τον…»

Όμως δήμαρχέ Μου, ακόμα και ο τον… και τον… δεν είναι κομμουνιστές οι άνθρωποι. Ναυπλιώτες και αριστεροί είναι. Δικαιωματιστές, φίλοι των ΛΟΑΤΚΙ, υπέρμαχοι της υποδοχής λαθρομεταναστών…

Ίδιοι με Σένα είναι δημαρχούκο Μου. Οπότε, γιατί τους κατηγορείς; Δε φοβάσαι μη βγουν δημόσια και σε ρωτήσουν για τις θέσεις Σου; Αν το κάνουν, την πατήσαμε Δήμαρχε των ονείρων Μου. Τι θα τους πεις για το μιναρέ που υπέγραψες να γίνει η βάση του, στο ΤΡΙΑΝΟΝ;

Καλύτερα όμως να κρύψω λόγια γιατί… εκλογές έχουμε. Τους την κάναμε την πρώτη εβδομάδα. Κάτσε να τους την κάνουμε και τη δεύτερη (τι εφιάλτης και αυτός) και τότε τα λέμε χωρίς μεσοβέζικες κουβέντες.

Την καλημέρα μου Δήμαρχε της καρδιάς Μου και, καλού κακού, ξεκίνα να καις διάφορα έγγραφα και να πακετάρεις κάποια άλλα.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, θέλω και άλλο γύρο, Δήμαρχος