Δημήτρης Καμποσος: Μας χαρίσατε τη Νίκη. Πάμε Δυνατά και ψύχραιμα για το δεύτερο γύρο

261
Δημήτρης Καμπόσος

Μιλώντας προς τους συγκεντρωμένους έξω από το Εκλογικό Κέντρο της παράταξης ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών ευχαρίστησε ψηφοφόρους και υποψήφιους για τον αγώνα που έκαναν και τόνισε: «Είμαστε οι νικητές της αναμέτρησης της πρώτης Κυριακής, με 5 συνδυασμούς να διεκδικούν την ψήφο των Δημοτών.

Τώρα, στη μάχη της δεύτερης Κυριακής οι Δημότες έχουν να επιλέξουν μεταξύ δύο υποψηφίων, του έργου τους και του προγράμματός τους. Θα είμαστε οι Νικητές.

Σας ζητώ να προσπαθήσετε ακόμη περισσότερο χωρίς ακρότητες και χωρίς Facebook. Βγείτε στη γειτονιά και μιλήστε με τους γείτονες. Εξηγήστε τους γιατί με Καμπόσο και Αλλαγή Πορείας, ο Δήμος Άργους Μυκηνών με την στήριξη κορυφαίων κυβερνητικών παραγόντων θα μπορέσει να υλοποιήσει τα έργα που εξελίσσονται, τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και τα έργα που διεκδικούμε».

Η δήλωση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών, Δημήτρη Κάμπόσου, στο VIDEO του protagonistes.tv  που μπορείτε να παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο https://protagonistes.tv/dimitris-kabosos-mas-charisate-ti-niki-pame-dynata-kai-psychraima-gia-to-deftero-gyro/