Αποψιλώνεται το Νοσοκομείο από σημαντικές ιατρικές ειδικότητες. (Ακτινολόγοι, Παθολόγοι, Παιδίατροι)

594

Η κατάσταση του Νοσοκομείου Αργολίδας είναι πια σε οριακό σημείο. Γιατροί, Νοσηλευτές και Ασθενείς εκπέμπουν καθημερινά σήμα κινδύνου για την απαξίωση του ΕΣΥ. Αποψιλώνεται το Νοσοκομείο από σημαντικές ιατρικές ειδικότητες, όπως Ακτινολόγοι, Παθολόγοι, Παιδίατροι, κα., δημιουργεί αδυναμία αντιμετώπισης των περιστατικών.

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας Γιώργος Γαβρήλος, φέρνει στην Βουλή, για μια ακόμη φορά, το ζήτημα των πολλών ελλείψεων σε προσωπικό που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Αργολίδας, με άμεση συνέπεια να παρουσιάζονται προβλήματα στην εξυπηρέτηση των ασθενών.

Γιώργος Γαβρήλος

Μέσω της κατάθεσης Ερώτησης προς τον Υπουργό Υγείας, ο Γιώργος Γαβρήλος ζητά άμεσες απαντήσεις σχετικά με την πολιτική της Κυβέρνησης η οποία αποψιλώνει το Νοσοκομείο από σημαντικές ιατρικές ειδικότητες, όπως Ακτινολόγοι, Παθολόγοι, Παιδίατροι, κα., δημιουργεί αδυναμία αντιμετώπισης των περιστατικών και τελικά αναγκάζει τους πολίτες να απευθύνονται σε ιδιώτες. Το, «πότε επιτέλους θα ασχοληθεί η Κυβέρνηση με την υποστελέχωση των Δημοσίων Δομών Υγείας της Αργολίδας», είναι η απορία κάθε πολίτη του Νομού, αναφέρει ο Γιώργος Γαβρήλος και τονίζει «Η κατάσταση του Νοσοκομείου Αργολίδας είναι πια σε οριακό σημείο. Γιατροί, Νοσηλευτές και Ασθενείς εκπέμπουν καθημερινά σήμα κινδύνου για την απαξίωση του ΕΣΥ. Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ δεν θα σταματήσει να υπερασπίζεται το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και το δικαίωμα των πολιτών για δωρεάν περίθαλψη σε στελεχωμένες και οργανωμένες Μονάδες».