Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί. Μήνυμα Ελπίδας και αισιοδοξίας από τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αργολίδας

200

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” πραγματοποίησε το “10ο Περπάτημα για την ζωή” το απόγευμα της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Η δράση έγινε στα πλαίσια των πρωτοβουλιών του συλλόγου για τον μήνα Οκτώβριο που είναι μήνας ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

Οι περιπατητές ξεκινήσαν από το γραφείο του συλλόγου στην οδό Αργους 12, και ακολούθησαν τη διαδρομή: Σιδηράς Μεραρχίας,-Αν. Συγγρού-Μπουμπουλίνας-Εθν. Αντιστάσεως-Πλατεία Συντάγματος-Βασ. Κωνσταντίνου και κατέληξαν στην πλατεία Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο.

Οι συμμετέχοντες κρατώντας το μπαλόνι σύμβολο και με χαμόγελο στο πρόσωπο περπάτησαν και διέδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και ευαισθητοποίησης.

Αξίζει να αναφερθεί η συμμετοχή στη δράση της Σοφίας Ελευθεριάδη και του Κώστα Καράπαυλου που υπήρξαν υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και που με την πράξη τους αυτή απέδειξαν πως δεν ζήτησαν την ψήφο για ανάδειξη αλλά για απόκτηση μεγαλυτέρων δυνατοτήτων προσφοράς.