Πρόταση για διεξαγωγή debate, με περιεχόμενο την αντιπαράθεση των προγραμμάτων μας

266
Κωνσταντίνος Μάκαρης

γράφει ο Κωνσταντίνος Μάκαρης*

Από την πρώτη ημέρα που ανακοίνωσα δημοσίως την πρόθεσή μου να διεκδικήσω την ψήφο σας δήλωσα πως, το συμβόλαιο Τιμής που θα μας ενώνει στην κοινή προσπάθεια θα είναι ο λόγος μας και το πρόγραμμά μας.

Κάποια στοιχεία από το πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ τα έχω εμφανίσει μέχρι σήμερα σε διάφορες ομιλίες μου, συνεντεύξεις και άρθρα. Ολόκληρο το πρόγραμμα, προσπάθεια Ενεργών Πολιτών, Τεχνοκρατών και Οραματιστών θα το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, nafplioneaepoxi.gr

Αν το διαβάσετε με προσοχή θα δείτε πως ο δικός μας τρόπος προσέγγισης των ζητημάτων είναι ανθρωποκεντρικός και περνάει μέσα από το φίλτρο –οδηγό… «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ».

Είναι εφαρμόσιμο, άμεσα κατά το μεγαλύτερο τμήμα του και πάντως, εντός της 5ετίας της Δημοτικής μας Αρχής. Η χρηματοδότησή του είναι εφικτή με την χρήση Κεφαλαίων Εθνικών, Ευρωπαϊκών και Ιδιωτικών που λιμνάζουν και αναζητούν απορροφητικές δυνατότητες και επενδυτικές ευκαιρίες. Η υλοποίησή του είναι δυνατή χάρις στην ύπαρξη Ανθρώπων που επιθυμούν να προσφέρουν για την ανάπτυξη της περιοχής.

Οι 15 Ενότητες Δράσης, στις οποίες είναι χωρισμένο, ακολουθούνται από μελέτες εφαρμογής που ήδη επεξεργάζονται Τεχνοκράτες, με την καθοδήγηση κορυφαίων στελεχών της παράταξής μας. Μελετών που θα οριστικοποιηθούν μετά την έγκριση των Αιρετών που εσείς θα επιλέξετε στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Οι Ενότητες αυτές είναι, με αλφαβητική σειρά:

* ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

* ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

* ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

* ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

* ΚΟΙΝΩΝΙΑ

* ΠΑΙΔΕΙΑ

* ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

* ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ-ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ

* ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

* ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

* ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

* ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ

* ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ

* ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

* ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ

* ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Τηρώντας την υπόσχεση που έδωσα δημοσίως, όταν στο μέσον της Τουριστικής περιόδου δύο εκ των αντιπάλων μας είχαν επιδοθεί σε ένα αγώνα δυσφήμισης του Δήμου, απέφυγα την όποια συμμετοχή μου σε διαδικασίες “βρώμικης σύγκρουσης».

Πρότεινα τότε και εφαρμόζω μονομερώς σήμερα, «η αντιπαράθεσή μας να γίνει ενώπιον των Δημοτών και στη βάση των προγραμμάτων μας».

Γι’ αυτό η καθημερινή μου αρθρογραφία, γι’ αυτό η δημοσίευση του προγράμματός μας και γι’ αυτό η δημόσια πρόσκληση για διεξαγωγή τηλεοπτικού ή διαδικτυακού debate των 5 διεκδικητών.

Τα στελέχη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ένα άριστο μείγμα εμπειρίας, γνώσεων και νεανικής ορμής, είναι εδώ και διεκδικούν την εμπιστοσύνη σας δείχνοντας με κάθε τρόπο ότι «Πυξίδα μας είναι οι Αξίες μας».

* Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης

είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων

επί κεφαλής συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ