Ο Μάκαρης κέρδισε κόσμο στον Άγιο Αδριανό και το Νέο Ροεινό που επισκέφθηκε

196
Τον περίμεναν να τον γνωρίσουν προσωπικά. Ο ένας συνιστούσε τον άλλο. Σκηνές που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε σε προεκλογική περιοδεία.

Δεν πήγε απλά, δεν μπήκε σε καταστήματα φουριόζος, δεν χαιρετούσε κάποιον κοιτώντας έναν άλλο, πήγε να τους γνωρίσει και να τον γνωρίσουν.

Στον Άγιο Ανδριανό και στο Νέο Ροεινό που πήγε, (χθες Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου) όταν κατέβαινε από το αυτοκίνητο αναρωτιόντουσαν «αυτός είναι ο Μάκαρης;» Όταν έφευγε, αφού πρώτα είχε χαιρετήσει και συζητήσει με δεκάδες ανθρώπους, έλεγαν την ίδια φράση με άλλο τόνο «Αυτός είναι ο Μάκαρης!»

Σχετικά με την περιοδεία του Κωνσταντίνου Μάκαρη και στελεχών της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ στον Άγιο Ανδριανό και το Νέο Ροεινό, η παράταξη εξέδωσε το κατωτέρω Δελτίο Τύπου:

«Η ‘’Νέα Εποχή’’ δεν συζητά για να σχεδιάσει τις ενέργειές της. Τα προβλήματα των χωριών μας είναι γνωστά και ταλανίζουν χρόνια τους κατοίκους. Έχουμε ΗΔΗ πρόγραμμα για κάθε τοπική ενότητα, ξεχωριστό, όπως ξεχωριστοί είναι οι κάτοικοι του και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Θα πάμε όμως σε ΟΛΟΥΣ, όχι για να τους πείσουμε ότι είμαστε ‘’παρόντες’’, αλλά για να τους δείξουμε πόση δουλειά έχουμε κάνει για τον τόπο τους, τον τόπο μας!

Είμαστε έτοιμοι!»

Είναι χαρακτηριστική η στάση του σώματος όλων. Συκώνονται όρθιοι, σβύνουν τα τσιγάρα απλώνουν το χέρι πρώτοι, η χειραψία είναι ζεστή… και όπως έλεγαν όταν έφευγε από κοντά τους “Αυτός είναι ο Μάκαρης!”