Ο ΘΕΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ “να βάλει το Χέρι Του…”

116

Του κ. Γιώργη ΤάΚη Δόξα

Είναι γεγονότα / φαινόμενα / πράξεις / Άνθρωποι / που δεν δύναμαι να συνεννοηθώ· να τα αποδεχτώ· και να τα καταλάβω. Γι’ αυτό ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ «Να βάλει το Χέρι Του…».

Μέσα στη διαδρομή των τελευταίων ΕΙΚΟΣΙ (20) ΧΡΟΝΩΝ από απροσεξία· από αδιαφορία· από εγκληματική σκοπιμότητα η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ έχασε περισσότερα από πέντε εκατομμύρια (5.000.000) στρέμματα γης.

Μέσα στα τελευταία ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ πλημμύρες καταστρέφουν Χωριά· Πόλεις. Ενδεικτικά σημειώνω την Μάνδρα και το πρόσφατο τραγικό γεγονός του Νομού Μαγνησίας.

Ο πληθυσμός της Πατρίδας Μας πλησιάζει τα δώδεκα εκατομμύρια (12.000.000) και σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία του Υπουργείου Εργασίας αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς ο αριθμός των αιτούντων για σύνταξη.

Πεντακόσιες χιλιάδες (500.000) από το 2016 άξιοι Έλληνες και Ελληνίδες ξενιτεύτηκαν στο Εξωτερικό για να «φτιάξουν» ένα καλύτερο Αύριο…

Πληθαίνει ο αριθμός των «συλλεκτών τροφής» από τους κάδους Βιαπορριμμάτων ως και ο αριθμός των «επιζώντων στους δρόμους».

Στην παγκόσμια Μύκονο (ως και στην Σαντορίνη) η πρώτη σειρά

ομπρέλας / ξαπλώστρας κοστίζει διακόσια (200) ευρώ.

Τα Ναρκωτικά· τα υπνωτικά· το αλκοόλ· η χαρτοπαιξία· τα τυχερά

παίγνια σε τεράστια ύψη με την αντίστοιχη οικονομική κερδοφορία.

Οι εμβολιασμένοι· οι μη εμβολιασμένοι· οι θετικοί με την νέα

ταυτότητα και οι «εχθροί» και της ταυτότητας ως και του Αντίχριστου.

Εκτιμάται (σύμφωνα με επίσημα στοιχεία) ότι κάθε μήνα (τα τελευταία χρόνια) η πώληση μηνιαίως σε καινούργια αυτοκίνητα κυμαίνεται από 15-25%.

Η Κοινωνική επικοινωνία καθορίζεται (καθημερινά) στο εξής: Ξέρεις ποιος (ή ποια) είμαι ΕΓΩ;

Είναι απόλυτα βέβαιο το γεγονός που αφορά την ελπιδοφόρα νέα

γενηά των κινητών ότι δεν γνωρίζουν, αν τους τεθεί το ερώτημα:

Καποδίστριας, Σεφέρης, Αρχαία Ήλιδα, Αλ. Μινωτής, Μ. Θεοδωράκης, Ακαδημία Αθηνών, Βιλαέτης, Χατζηκυργιάκος, Γκίκας κ.λπ. και κ.λπ.

Ο μισθός μηναία κυμαίνεται από 800-1200 ευρώ και για ένα Δείπνο (δύο ατόμων) σε «διαπρεπές εστιατόριο» με Σεφ διάσημο κοστίζει 220-330 ευρώ.

Πέντε χιλιάδες (5.000) Αστυνομικοί είναι με απόφαση του Υπουργείου για την φύλαξη / προστασία Πολιτικών (παντός επιπέδου) ως και «διάσημων» επιχειρηματιών.

Για τα ανωτέρω (και για άλλα πολλά) επικαλούμαι τον ΘΕΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ «ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ…».

Γιώργης ΤάΚη Δόξας

Αθήνα, Σεπτέμβριος 6, 2023