Καλημέρα κ. Δήμαρχε (5 Σεπτεμβρίου)

663

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς Μου

Επιτέλους και ένας θρίαμβος! Θα το βουλώσουν τώρα όλοι Δημαρχούκο Μου. Να είσαι βέβαιος πως θα βγάλουν το σκασμό! Και τι να πουν άλλωστε πια! Αυτό που έκανες μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Εκεί που σε κατηγορούσαν για μερικούς γηραλέους ψωροεκάλυπτους και την καταστροφή που έφερες στο Περιβάλλον, τους βγήκες από δεξιά (ή από αριστερά ανάλογα ποιον έχεις δίπλα Σου).

Έφτιαξες ένα ολόκληρο ποτάμι μέσα στο Τολό, χωρίς καν να χαλάσεις ένα ευρώ. Αποκαλύφθηκε το σατανικό μυαλό Σου και τώρα όλοι θα σε προσκυνάνε. Ούτε διαδικασίες, ούτε χρηματοδοτήσεις, ούτε μελέτες. Μια απ΄ευθείας ανάθεση έκανες στον καιρό και αυτός φρόντισε τα υπόλοιπα. Έριξε λίγη βροχούλα και η προνοητικότητά Σου, μάζεψε το νερό, το έκανε Χείμαρο και ανάδειξε το άλλο πρόσωπο της Σέκερη… σε ποτάμι.

Βέβαια, Δήμαρχε των ονείρων Μου, ήταν πρόχειρη δουλειά γιατί έζησε μόνο λίγες ώρες και μετά σιγά σιγά στέρεψε. Όπως εγώ ενθουσιάστηκα που το είδα. Πλατσούρισα και στα νερά, θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια και καταχάρηκα όταν με διαβεβαίωσες πως αυτό θα γίνεται συνέχεια κάθε φορά που θα βρέχει λίγο ή περισσότερο.

Δήμαρχε της καρδιάς Μου, τι να πω …αποκαλύπτομαι. Τέτοιο σχεδιασμό, μόνον Εσύ θα μπορούσες να κάνεις.

Όμως Δήμαρχε άπαιχτε, να προσέξεις δύο πράγματα. Τον Τοπάρχη Σου τον Τσίρο που δεν ξέρει από αυτά και μας χαλάει την εικόνα γυρνώντας και λέγοντας στον κόσμο πως αυτό ήταν κάτι έκτακτο και τους μαγαζάτορες που διαδίδουν ότι κινδυνεύουν με λίγο περισσότερη βροχή να πλημμυρίσουν.

Τόση άγνοια από τον ένα και τόση αχαριστία από τους άλλους δεν την περίμενα.

Όμως Δήμαρχέ Μου, που δεν έχεις όμοιο στην Ελλάδα (λίγο σου μοιάζει ο δήμαρχος του Πύργου), συγχώρεσέ τους και βγες να κάνεις μια ανακοίνωση θριάμβου λέγοντας στους φωνακλάδες από τα  Ίρια, που διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν νερό για να ποτίσουν,… «ψηφίστε μας και θα σας φτιάξουμε και ποτάμια»!

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, επαγγελματίας, Δήμαρχος.